“VI MUSLIMER ER HER FOR AT OVERTAGE LANDET!”

Muslimen Haitham Ibn Thbait, der er bosat i USA og er medlem af det muslimske erobringsparti, Hizb-ut-Tahrir, der også har etableret sig i Danmark, VED hvad der står i Koranen og Hadith (de islamiske tekster en muslim SKAL følge for at kunne kalde sig muslim).

Derfor beder han alle muslimer om IKKE AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED DEM DER IKKE ER MUSLIMER!

Han beder muslimerne holde sig langt væk fra det ikke-islamiske samfund, ikke blive venner med ikke-muslimer og aldrig underlægge sig menneskeskabte (demokratiske landes) love!

Han advarer muslimerne imod at integrere sig i ikke-muslimernes beskidte samfund for MUSLIMERNE ER HER FOR AT OVERTAGE LANDET!

Se klippet her:

http://www.memritv.org/clip/en/5493.htm

 

Reklamer

3 Comments Tilføj dine

 1. Sara Fouziabella siger:

  Jeg er dybt forarget over hvordan i udtaler jer om folk, bare fordi de har en tro. Ærlig talt, så er det JER der er noget i vejen med. I prøver at skabe splid, konflikter, had og utryghed mellem muslimer og ikke muslimer !!! Jeg er muslim og jeg er en fredelig muslim, så stop de der racistiske, nazistiske og ekstremistiske holdninger som i spreder ud !!! Hallo, tror i flygtning kommer her til frivilligt? I er skyld i det selv. Glem ikke at jeres elskede statsminister Anders Fogh sendte danske soldater ned til Irak, hvor det hele var baseret på løgn og bedrageri. I tager ned og bomber Syrien, Afganistan, Palæstina osv. Fordi i hjælper USA, Som så hjælper Isreal = Freemasons. USA har selv skabt isis, og så skal det se ud som om det er muslimerne. Desværre kan i ikke nå ind til Iran, da Rusland beskytter dem. Putin er udemærket klar over hvad Europa, USA og Skandinavien, som er slavere for USA har gang i. USA ønsker at befolkningerne i hele verden er blandet, for på den måde kan DE få lov til at reagere over hele verden = New World Order. Hvis Danmark og andre lande ikke gik ind i krigen, så kunne det være at folk fra Irak, Syrien, Afghanistan, Palæstina osv levede godt i deres hjemland !!! Hvad helvede bilder i jer ind !!! I går ned og ødelægger og Skyder på folk. Så bliver folket fattigt, har ingen steder at bo, mistet familie osv. Og hvad gør i ??? Hov, ups siger DANMARK: “Det var en fejl at vi invaderede Irak, vi troede der var masseødelæggelsesvåben”.
  Hvem er torroristerne i dette her tilfælde”? Så Lad vær med at skære alle over en kam og sige alt er muslimernes skyld !!!
  Jeg er muslim, jeg er ikke terrorist, jeg er uddannet lærer, jeg har læst på uni, jeg elsker min religion som står for ærlighed, godhed, hengivenhed, kærlighed Som jeg føler mig tryg ved og INGEN skal tage min religion og kultur fra mig. Uanset hvor meget had og probaganda i skaber kan i aldrig tage min religion fra mig. Jeg bliver blot stærkere i min tro jo mere i prøver at håne mig og andre !!!
  Jeg er lige så meget dansker som I. Jeg er dansk statsborger, født i dk, har boet her i 36 år. Hvorfor skulle landet tilhøre jer mere ??? Har i evt, undersøgt jeres rødder, så kan det være i Slet ikke er danskere, men noget andet 😉 tænk lige over den Well, so ……………..don’t spread shit 😉

  Like

 2. folkevaernet siger:

  Kære Sara!

  Ja USA er et sammensurium af folkeslag og religioner. De kender slet ikke til samme tilhørsforhold til ‘folk og fædreland’ som det Europas og Skandinaviens oprindelige folkeslag har. Vi er derfor enige med dig i, at det er ‘lande’ som USA, samt lande, styret af totalitære verdensherredømme-ideologier, der typisk vil stå for “New World Order”-dagsordenen, hvor man, via massiv indvandring, sørger for at skabe etnisk, kulturelt og religiøst kaos, der giver plads til ‘den stærke leder’, som så (via totalitarisme og fascisme) skal ‘fikse’ alverdens problemer. Denne katastrofale udvikling kæmper de oprindelige folkeslag (VI) selvfølgelig imod, idet de IKKE ønsker deres folks etniske, kulturelle og nationale destruktion.

  Mht. islam så kan ingen selvfølgelig, pga. den faktuelle historie, være enig i din romantiske og IKKE-faktuelle fremstilling af islam, som “BARE en tro”. Enhver, der har bare et MINIMALT kendskab til islams brutale og blodige erobringshistorie, véd jo, at Islam først og fremmest er en målrettet erobringsideologi. Islams hoved-mål har gennem alle de 1400 år islam har eksisteret været, med ALLE midler, at omdanne Dar al Harb (Krigens Hus: der hvor Muhammeds efterfølgere SKAL føre krig/terror/hetz mod Kafirs INDTIL de underkaster sig islamisk overherredømme) til Dar al Islam (Islams Hus: der hvor alle HAR underkastet sig islamisk overherredømme): https://www.youtube.com/watch?v=iYkrtqt5J-M. Vi har ondt af alle de oprindelige folkeslag, der brutalt blev undertvunget islamisk overherredømme og nægter selvfølgelig, at lide samme skæbne.

  DINE forfædre var på et tidspunkt frie for totalitærideologien islam. Men en ulykkelig dag, for længe siden, stormede Muhammeds efterfølgere ind i DINE forfædres byer, hvor de brutalt tog magten, myrdede de mænd og drenge, der kæmpede imod og tog deres kvinder og piger som sex-slaver, samt tvang resten af indbyggerne til at betale undersåt-skatten Jizya, samt andre nedværdigende praksisser, som man kun kunne blive fritaget for, hvis man underkastede sig det islamiske overherredømme og blev muslim (check selv den faktuelle historie, hvis du ikke tror det kan være muligt). Heldigvis finder mange af disse oprindelige folkeslag i Mellemøsten og Nordafrika, der opdager hvad der skete med deres forfædre, TILBAGE til deres kristne rødder: https://www.facebook.com/FromMuhammadToJesus/?fref=ts

  ISLAM er, ifølge egne tekster, ifølge ophavsmanden Muhammed og ifølge alle lærde en totalitær erobringsideologi, hvis hovedmål er at omdanne Dar al Harb til Dar al Islam. Hvorimod VI er Skandinaviens og Europas oprindelige folkeslag, der kæmper IMOD islams dagsorden.

  VI har krævet, at vore politikere blander sig UDENOM andre folkeslags interne affærer.

  VI anerkender SLET IKKE indblanding i hvad andre folkeslag foretagerer sig INDENFOR deres EGNE landes grænser.

  VI har IKKE bedt om og er heller ikke blevet spurgt om, hvorvidt vi vil tillade masseindvandringen / befolkningsudskiftningen.

  INGEN folkeslag, uanset om det drejer sig om tibetanere, indianere, svenskere, danskere, grækere, syrere, sudanesere eller nigerianere, fortjener at blive etnisk udrenset. HELLER ikke via MASSIV indvandring eller islamisering!

  Du skriver, at du er inkarneret muslim, har boet i Danmark i 36 år og spørger hvorfor Danmark skulle tilhøre det danske folk MERE end dig!?

  Hvis du IKKE kan høre disrespekten og hovmodigheden i det spørgsmål, så er du blot endnu en i rækken, der bekræfter den islamiske erobringsånd og agenda.

  Når en dansker flytter til Spanien spørger han ikke provokerende spaniolerne: “Hvorfor skulle Spanien tilhøre jer mere end det tilhører mig!?”

  Når en australier flytter til Island spørger han ikke provokerende islændingene: “Hvorfor skulle Island tilhøre jer mere end det tilhører mig!?”

  Og når en svensker flytter til Japan spørger han ikke provokerende japanerne: “Hvorfor skulle Japen tilhøre jer mere end det tilhører mig!?”

  Du hører ikke mennesker, der respekterer verdens oprindelige folkeslag, samt deres forskelligartede kulturer og fædrelande, spørge de oprindelige folkeslag, hvorfor landet skulle tilhøre dem mere end det skulle tilhøre de indvandrede folkeslag.

  Mennesker, der respekterer de oprindelige folkeslag, respekterer også de oprindelige folkeslags etnicitet, kultur, nationale love og deres kærlighed til fædrelandet.

  MEN, læg nøje mærke til, at mennesker, der sværger til totalitære erobringsideologier, slet ikke har denne dybe respekt for de oprindelige folkeslags SUVERÆNE RET til etnisk, kulturel og national overlevelse.

  Like

 3. Anonym siger:

  Kæreste venner.Kommer det bag på jer, så har I OVERHOVEDET ikke forstået en hylende skid af hvad det er der foregår.De har på INGEN måde lagt skjul på hvad de har gang i.Verden skal være muslimsk det har hele tiden været deres budskab,foreløbig er de begyndt at æde Frankrig indefra med dens vestlige kultur.Når det er gjort,bliver det vores tur er jeg ked af at sige.

  Like

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s