ANTI-KRISTNE POLITIKERE FORRÅDER FOLKET

Nu vil politikeren, Bertel Haarder, destruere dansk kultur, ved at GIVE de invaderede erobrere, islams forkæmpere, RET til, at forme dansk kultur.

“Danmarks nye liste med værdier og traditioner, som gør os alle sammen endnu mere danske – den såkaldte Danmarkskanon – bør også indeholde værdier og traditioner, som afspejler, at vi er et land med næsten 300.000 muslimer,” hævder Bertel Haarder i et interview med DR.

MEN her har Bertel gjort regning uden vært!

“For vi – folket – NÆGTER, at lade den totalitære  erobringsideologi, islam, der gennem 1400 år, brutalt har invaderet, okkuperet og islamiseret, folk efter folk og land efter land, og nu, – igen, er nået op til vore grænser, få lov til at islamisere det danske folk, dets kultur og dets land, just som den har invaderet, okkuperet og islamiseret hele Mellemøsten og Nordafrika!”

“Vi står UROKKELIGT fast på, at Danmark er et KRISTEN-FUNDERET land Bertel! Og vi vil ingenlunde tillade, at islams forkæmpere får lov til at rokke ved dette fundament!”

Hvis Bertel kendte noget som helst til islam og kristendom ville han også vide, at islam er kristendommens FJENDE NO 1 og har så godt som udryddet kristendommen i SAMTLIGE lande, hvor den har invaderet, okkuperet og islamiseret.

Hvis Bertel kendte noget som helst til islam og kristendom ville han også vide, at over halvdelen af de islamiske tekster er optaget af, at opfordre til kampen for, at få ikke-muslimer til at underkaste sig islam.

Sidste gang islams forkæmpere invaderede Europa blev de nødt til at kæmpe og dø for at få råderet over europæernes kultur og skæbne.

Denne gang lægger politikere, som Bertel Haarder, sig fladt ned og overgiver folk og land til invasionen, okkuperingen og islamiseringen.

Vi er ikke klar over, om Bertel Haarder BEVIDST vil lade Danmark invadere, okkupere og islamisere af islams forkæmpere ELLER om han bare er spejlblank, når det gælder historiske, skriftlige og faktuelle fakta om den totalitære, brutale erobringsideologi islam.

Skriv gerne til Bertel Haarder og spørg ham om han mon kender årsagen til de 3 Mørke Middelaldre? Og spørg ham om han er klar over, at den islamiske overtagelse HVER gang begynder med islamisk indvandring? Spørg ham, hvorvidt han ved, at Libanon, Syrien og Ægypten var krine lande FØR islams forkæmpere invaderede, okkuperede og islamiserede landene?

Del gerne Bill Warners ABC for islam-ignoranter med Bertel Haarder og andre politikere, der (forhåbentlig blot) er islam-ignoranter:

 

Reklamer

One Comment Tilføj dine

  1. ANNA siger:

    Gud bevare Danmark i Jesu navn

    Liked by 1 person

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s