“INDVANDRINGEN SKABER ET HELVEDE FOR DE OPRINDELIGE FOLKESLAG!”

– siger denne svenske pige, der voksede op i en indvandrertæt bydel i Sverige.

“Forbandede svenske luder” bliver der råbt efter de svenske piger og kvinder.

“Jeg er selv vokset op med blondt hår i et indvandrertæt område”, skriver den svenske pige. “Gymnasiet var det værste. At være svensk var det mest afskyelige. Svenskere skulle hele tiden chikaneres. Hvis nogen gjorde den mindste modstand, var man racist og blev udsat for en behandling, som var endnu værre. Jeg har nogle få gange forsøgt at beskrive mine oplevelser, da det er noget som påvirker mig meget. Men så blev man set på og kldt racist. Så jeg holdt det for mig selv. Til sidste flyttede jeg. Men oplevelsen sidder i mig.”

Engang var det er hyggeligt kvarter. Men nu er det et mareridt for kvinden at bo der.

Området er i dag domineret af kriminelle og indvandrere.

Og nu forfølges kvinden, fordi hun er svenskere. Andre har samme oplevelse.

“VI VIL IKKE HAVE SVENSKERE HER!”, råber de.

De  ridser hendes bil og viser på andre måder, at de har overtager området; og følger dermed Muhammeds befaling om at TERRORISERE Kafirs (dvs. ikke-muslimer) INDTIL Kafirs underlægger sig islamisk overherredømme ELLER flygter.

Europa bliver stadigt mere muslimsk pga. at politikerne fortsat tillader MASSIV islamisk indvandring. De muslimske indvandrere er ofte afvisende og fjendtlige overfor det land og de borgere, de nu lever iblandt

De vil have parallesamfundene for dem selv. Derfor forfølges borgere i al almindelighed, som skal væk eller trues til tavshed.

Og myndigheder som politi forfølges og angribes. De skal holdes ude, så de ikke kan håndhæve samfundets love og regler.

Her i Danmark oplever vi det på Nørrebro i København, Vollsmose i Odense, Gjellerup i Aarhus Vest og flere andre steder.

Der er omkring 55 boligområder i Sverige, som direkte kaldes farlige af politiet. 186 områder er svært belastede og er det, vi i Danmark ville kalde ghettoer med mange indvandrere, kriminelle og arbejdsløse.

Masseindvandringen har betydet, at områderne er blevet parallelsamfund, som bliver styret af islamiske klaner, bander og muslimske ledere, som dem man så i TV2′s udsendelser “Moskéer bag sløret”.

Svenskere, danskere, tyskere, hollændere, belgiere, franskmænd, briter, italienere, osv., bliver presset ud af det ene område efter det andet.

Denne islamisering af Europa er blevet forudsagt i mange årtier.

Der er skrevet artikler og bøger i flere lande. I Frankrig udkom for eksempel bogen “HVIDE SVIN”.

 I Sverige er problemerne blandt andet blevet beskrevet i Maria Bäckmans bog “Miljonsvennar”. I bogen fortæller svenske gymnasiepiger om en opvækst i et almennyttigt boligområde domineret af indvandrerdrenge.
Flere af de blonde svenske piger farver deres hår brunt eller sort, så de ikke fremstår som svenske; og dermed får lov til at gå i fred.

Bogen udkom i 2009, men ingen lyttede og nu er problemet bare vokset og vokset.

Reklamer

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s