DAGLIGT ERKLÆRER DE OS KRIG!

“Journalister er løgnagtige og uintelligente!” siger Mike Cernovich, der er veteran, forfatter og debattør.

De lyver, når det kommer til det faktum, at islam befaler sine tilhængere, at terrorisere og myrde enhver, der ikke vil bøje sig for islamisk overherredømme!

Totalitær-ideologer (globalister, multikulturalister, kulturrelativister, osv.) kæmper for en “NO BORDERS – NO PEOPLE” – verdensorden, der dag for dag destruerer dit folk og dit fædreland; fortrinsvis via MASSIV indvandring fra især islamiske lande.

Når du kommer til Paris ligner det ikke Paris mere! Du bliver nødt til at have øjne i nakken for ikke at blive overfaldet af arabiske og afrikanske immigranter!

Og når du kommer til London ligner det ikke London mere! Du kan bevæge dig rundt i London i timevis uden at få øje på en brite!

Voldelige overfald, daglig terroriseren, daglige sexuelle overgreb, trusler, voldtægter og mord er de horrible konsekvenser i kølvandet af den massive indvandring af arabere og afrikanere.

Vore kvinder og døtre kommer grædende hjem fordi de er blevet sexuelt forulempet og kaldt horer og ludere, af indvandrede fremmede, på VORE gader, i VORT land!

Vore sønner kommer grædende hjem eller ringer fra skadestuen fordi de er blevet overfaldet og røvet af indvandrede fremmede, på VORE gader, i VORT land!

Vore ældre formår ikke at holde tårerne tilbage, når de rystede og vantro fortæller os, at de er blevet overfaldet og røvet af indvandrede fremmede, på VORE gader, i VORT land!

Er vi parat til at lide og dø for de totalitære Multikulturalisters “NO BORDERS – NO PEOPLE” – destruktion af vort folk og vort fædreland?

Eller vil vi hellere lide og dø i kampen for, at genskabe et fredeligt, sikkert og trygt, etnisk, kulturelt og religiøst homogent land, hvor vi alle kan færdes trygt på VORE gader, i VORT land!?

Lyt til Stefan Molyneux’ interview med Mike Cernovich her:

Reklamer

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s