MELD DIG TIL TJENESTE – DIT FOLK HAR BRUG FOR DIG!

MIGRANT-LEJRE SKYDER OP SOM PADDEHATTE

En af stifterne af Nye Borgerlige skriver:  “Jeg har talt med en af de naboer, der er flyttet. Han fortæller, at hans søn er blevet overfaldet. Han blev slået og stukket med en teltpløk. Heldigvis skete der ikke noget alvorligt, men han måtte på skadestuen og var naturligvis chokeret.”

“Blandt araberne er der mænd, der er provokerende og råber efter de danske kvinder.”

“Afrikanerne larmer og holder fester til langt ud på natten, så han ikke har kunnet sove.”

“Der bliver drukket og er slagsmål.”

“Der er kommet grupper af migranter ind i hans have, hvor de har set ind af vinduerne og prøvet at komme ind i huset.”

“Der er smidt affald langs vejene.”

“Nu er han flyttet, fordi han følte sig for utryg til at blive boende. Han har ikke mulighed for at sælge sit hus, og har derfor nu en ekstra husleje.”

“DET FÅR HAN IKKE NOGEN HJÆLP TIL AT DÆKKE!”

“Det er uhørt, AT DANSKERNE MÅ FLYTTE FRA DERES HJEM, fordi man placerer migrantlejre klods op ad deres bolig og lader migranterne opføre sig, som det passer dem.”

“Nu mener jeg som bekendt, at vi SLET IKKE skal lade disse mennesker komme til Danmark, og at de, der er kommet, SKAL SENDES HJEM, men indtil det sker, må vi som minimum kræve, at migrantlejrene bliver placeret i god afstand til beboet område, og at der bliver grebet kontant ind overfor uacceptabel opførsel!”

“Hvad sker der med Danmark?”

“Hvordan kan vi tillade den slags?”

“Vi har også problemerne inde på livet i Hørsholm, hvor jeg bor. Sjælsmark Kaserne bliver brugt som udrejsecenter!”

* * *

På spørsmålet “Hvad sker der med Danmark?” vil FolkeVærnet svare, at “FOLKET er holdt op med at VÆRNE folket!” Hvis FOLKET stod sammen fik migranterne ikke et ben til jorden! Hvis FOLKET rejste sig op i al sin magt og vælde, behøvede folket ikke længere leve i frygt for chikane, overfald, voldtægter og mord!

Så det er FOLKETS ansvarsfølelse, FOLKETS pligtfølelse og FOLKETS vilje til at sætte foden ned og proklamere “HERTIL OG IKKE LÆNGERE!” vi skal have vækket til live igen!

Vil DU være med til at vække folket? Så meld dig ind i FolkeVærnet og lad os hjælpe dig med at opbygge jeres lokale Værn!

Se med her:

Reklamer

10 Comments Tilføj dine

 1. Søren siger:

  Jeg er klar💪🏻💪🏻💪🏻

  Liked by 1 person

 2. Anonym siger:

  Jeg har hvæsset øksen og slebet kniven. Hvor og hvornår starter vi.

  Liked by 1 person

 3. Strøm siger:

  Artiklen er skrevet i jeg form..
  Men du underskriver ikke dit arbejde? Meget mystisk. Du kommer med det ene u-underbyggede postulat efter det andet det er uklædeligt og journalistik på meget lavt niveau.
  Borgerværn fy for den lede, kan da ikke komme i tanker om noget der er mere udansk. Og det leder mine tanker hen på nationer, vi aldrig har haft noget ønske om at blive sammenlignet med.
  Eneste positive der at sige om artiklen er at du nu har slået fuldstændigt hvilken kategori af parti DE NYE BORGERLIGE hører til, så tak for det.

  Like

 4. folkevaernet siger:

  Hr / Fru Strøm

  I BorgerVærnet skriver vi alle om det vi har oplevet af konsekvenser der følger i kølvandet på den ekstreme Multikults totalitære og vanvittige “NO BORDERS – NO PEOPLE” – projekt, der splitter det ene folkeslag efter det andet og fører til overfald, vold, voldtægter, terror og mord.

  Vi italesætter den ekstreme Multikults totalitære og vanvittige destruktion af Europas og Skandinaviens oprindelige folkesalg.

  Hvis du kan finde ikke-underbyggede postulater er du MERE end velkommen til at påpege dem!

  Og vi kan ikke finde noget mere U-DANSK end at være så kold, kynisk, navlebeskuende og egoistisk, at man nægter, at være med til at værne sit eget folk mod overfald, vold, voldtægter, terror og mord!

  Enhver borger der er så kold, kynisk, navlebeskuende og egoistisk, at han elle rhun vender eget folk ryggen fortjener, at folket vender ham eller hende ryggen!

  Liked by 1 person

  1. Thor Larsen siger:

   Faktabenægtende muslimelsker – føj

   Liked by 1 person

 5. gunnar petersen siger:

  Nu spørger jeg har vi Danskere slet ingen Rettigheder ell skal det syge Folketing have lov til at Ødelække hele Danmark med det Muslimske Svineri , vi har så mange Venligboere indtil de kommer til at bo i nærheden af deres Børn
  fordi Folketinget er jo ved at godkende Pedofilloven sammen med Flerkoneri man kan jo sige at det Værdiløse Folketing har lagt sig fladt ned for alle de Forbrydere der har smuglet ind i Landet , jo det er en dyr Affære at lade den Regering sidde , alle Et Hundrede og Ni og halvfjerds skulle smides ud af Folketinget inden de får Ødelagt hele Landet .

  Liked by 1 person

 6. Benny Sørensen siger:

  Jeg er også interesseret! Jeg bor i Odense. Jeg mener at det er et godt initiativ.

  Like

 7. Benny Sørensen siger:

  Hvad skal vi lave? vi skal vel starte med at have lidt militær træning og nogle øvelser. Er der nogen der har en militær baggrund der er med i Folkeværnet?

  Like

 8. Linda siger:

  Jeg er med

  Like

 9. Lone siger:

  Jeg er med og klar på konsekvenserne af det

  Like

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s