“VESTENS LEDERE ER ENTEN LØGNERE ELLER IDIOTER!”

on

Udtaler islam-eksperten Raymond Ibrahim.

Når det kommer til forbindelsen mellem islam og volden mod ikke-muslimer, må vi bare erkende det  faktum, at hovedparten af lederne i Vesten er enten løgnere eller idioter – eller begge dele!

Der er IKKE andre alternativer!

Det er ikke nogen hemmelighed: Muslimer overalt i verden og fra alle livslag – ikke bare ‘terrorister’ eller ‘ISIS’ – klart, entydigt og uden undskyldninger, proklamerer, at islam BEFALER dem, at hade, undertrykke eller dræbe alle, der NÆGTER, at underkaste sig islamisk styre.

Dette er også den officielle holdning hos adskillige islamiske regeringer, inklusive USA’s “tætteste ven og allierede”, Saudi Arabien og Qatar. Det er den officielle holdning på islamiske læreanstalter – fra Bangladesh’s folkeskoler til Ægyptens Al Azhar, verdens mest prestigefyldte islamiske universitet. Og det er den officielle holdning, der via sattelitter bliver sendt ind i utallige islamiske hjem rundt verden rundt.

Der er kort og godt INGEN UNDSKYLDNING for uvidenhed om islam! ISÆR ikke for dem, der sidder i lederstillinger! Alligevel er det præcis dem, der på det kraftigste benægter enhver forbindelse mellem islam og vold.

Hvorfor?

Det nyeste eksempel (dvs. siden denne artikel blev skrevet) fandt sted d. 18. juli i Tyskland. En økse-svingende muslimsk indvandrer angreb togpassagerer og påførte 3 af dem livstruende skader.

Selv om man fandt et ISIS-flag på hans værelse og selv om han opfordrede til at slagte enhver muslim der vovede at forlade islam og selv om han skreg “ALLAHU AKHBAR” (Islams umiskendelige KRIGS-RÅB!), så fortsatte Vestens ledere i samme dur og udtalte, at “det var for tidligt at spekulere i den øksesvingende arabers motiver”.

Læs mere i artiklen herunder:

Raymond Ibrahim: When It Comes to Islam, Western Leaders Are Liars or Idiots

Reklamer

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s