DE VIL JAGE MUSLIMERNE UD AF EUROPA IGEN

on

Just som spanierne i sin tid jog muslimerne ud af Spanien og dermed generobrede eget land, så vil tyske biker-klubber nu gå sammen om, at jage muslimerne ud af Europa igen.

Læs mere her:

http://usapoliticsforum.com/2016/08/26/breaking-biker-clubs-now-violently-attacking-muslim-immigrants-germany/

 

 

Reklamer

32 Comments Tilføj dine

 1. Tore Nauf siger:

  Ja jeg følger med få de svina ut av Norge ,.

  Like

 2. GJep siger:

  Enig, deres livsværdier hører ikke hjemme i Danmark eller i Vesten. Fint der er nogle der tager affære.

  Like

 3. TheBigNoNo siger:

  Hvis man gad at slå op i en historiebog ville man finde at udvisningen af muslimerne og jøderne fra Spanien efter 1492 viste sig at blive en katastrofe for landet økonomisk og kulturelt….

  Like

  1. folkevaernet siger:

   Hvis man kendte de brutale og blodige katastrofer den muslimske besættelse afstedkom for det spanske folk (terror, voldtægter, korsfæstelser, halshugninger, osv.), ville man nok krympe tæer ved overhovedet at nævne økonomi som noget af betydning. Spaniolerne fik, som alle andre folkeslag, deres folk, deres kultur, deres religion og deres nation, smadret af den islamiske invasion. Hvis du vil tilegne dig fakta på dette område kan du undersøge FAKTUEL islamisk historie nærmere:

   THE TRUTH ABOUT THE ISLAMIC CONQUEST OF SPAIN

   Like

 4. Morten siger:

  Muslimerne er et problem for hele Europa, deres kultur/religion passer ikke til vores og kommer aldrig til det.

  Like

 5. Oddbjorn siger:

  Here are a few who finally understand things!

  Like

 6. Bo siger:

  Det hedder ikke muslimer…. Der hedder perler/ perker og det skal bare fucke ud af hvors land eller have en kugle for hovedet

  Like

 7. Fuck off siger:

  Og hvis i aber vidste noget om kristendom så ville i ikke tænke på at nævne muslimer så kend lige jeres egen historie inden i spiller så pisse kloge i har dræbt,voldtaget,erobret, og videre og videre mere end nogen anden religion så hop tilbage på skolebænken igen i uvidende flok tabere

  Like

  1. folkevaernet siger:

   Vi kan se, at du er lige så ignorant omkring de kristnes historie som flertallet generelt. Men det er ikke så underligt, idet danske skolebøger er støvsuget for faktuel viden omkring islams hærgen, erobringer, massakrer af millioner af jøder, kristne, hinduer, buddhister, osv. osv.

   Faktum er, at siden den totalitære erobringsideologi, islam, for 1400 år siden blev etableret, af terroristen Muhammed, har islams efterfølgere terroriseret, taget sex-slaver blandt, korsfæstet, halshugget og massakreret jøder og kristne.

   Ikke før efter århundreder med muslimsk terroriseren, sex-slaveri, korsfæstelser, halshugninger og massakrer, reagerede de kristne. De kristne i Mellemøsten, Nordafrika og Spanien der også var blevet terroriseret og erobret af muslimer, havde da igennem århundreder tigget og bedt om det kristne Europas hjælp – UDEN at få svar.

   Endelig i år 1095 tog de kristne europæere sig sammen og hjalp til med at befri Spanien fra den muslimske besættelse, samt gjorde forsøg på at befri førhen kristne arabiske og afrikanske lande.

   Selv om man ikke har lært noget om faktuel historie i skolen, kan man, i sit voksne liv, tilegne sig den faktuelle historie. Som f.eks. her:

   Like

  2. Anonym siger:

   Ja! Kristendommen har meget på sin samvittighed- Men det går tilbage i tiden. Islam befinder sig på mange måder i middelalderen. Ingen Islamister udtaler sig positivt om Danmark. Hvorfor så ikke rejse hjem til det elskede fødeland. Jeg ser ikke andet end bøvl med 2.generations indvandrere i Danmark og deres ikke dansk talende forældre” bøvl, uro, kriminalitet, økonomisk bedrageri og nasseri og hjernedøde “gangstere” der går sammen rundt som en flok hyænder. Tag hjem! Tak!

   Like

  3. Anonym siger:

   Nu er vi kristne m.fl. ligesom kommet videre i historien, I musmimer forbliver i 1400 tallet FOR I MÅ IKKE UDVIKLE JER….

   Like

 8. Shadi siger:

  Hahahhahahayaya fucking tabere rockere jeres koner og døtre er bare blevet kneppet af en muslim ik ha så ondt i røven kom over det inden i får jer selv dræbt små søde folk i lille søde dejlige Danmark ik spil så hård

  Like

  1. folkevaernet siger:

   Vi lader denne kommentar stå – for igen at understrege, at arabisk / afrikansk / islamisk kultur IKKE fungerer sammen med skandinavisk / judeo-kristen kultur!

   Like

  2. Anonym siger:

   Der er kun én ting at sige om dig og dit gangster skuespil: Abekat! Jeg ville ønske at du fik lov at bo i et Islamisk kalifat, så kan du se hvor sjovt det er, men dit skuespil som gangster. Håber at en rocker en dag sætter ild til dit overskæg så du kan gøre dig fr af din mor binding!

   Like

  3. Anonym siger:

   Man kan læse at du stadig er analfabet – hvorfor ikke komme videre med dit eget liv istedet for at indordne dig under andre som står stille i deres udvikling, vi skriver 2017 så come on…..

   Like

 9. Og som sædvanlig skal alle skæres over en kam. Det er for ringe

  Like

  1. folkevaernet siger:

   Kære Lone. Det lyder ikke som om dine døtre eller du selv er blevet voldtaget af indvandrere? Eller din mand eller din søn slået til invalid eller myrdet af indvandrere? Din kommentar er udtryk for, at du er helt kold og uden empati for de tusinder af europæere og skandinaver, der har oplevet denne TRAGISKE følge af den massive islamiske indvandring. Det ENESTE du er optaget af er at forsvare islams efterfølgere! Har du tænkt over hvilke følelser din kulde og totale mangel på empati frembringer i ofrene for den ekstreme, uansvarlige indvandring? Det er jo tilsyneladende ikke dig der sidder tilbage med sorgen, traumerne og angsten!

   Like

  2. Anonym siger:

   Ja! Hvis du vil sige den cliché igen igen. Tendensen med Indvandrere fra muslimske lande er bøvl og økonomiske udgifter. Jeg ønsker iøvrigt ikke smeltedige af forskellige kulturer som de har nogen byer i USA. Se hvad der er kommet ud af det af ballade og elendighed. Nej! Jeg er træt af gangster, og Islamister der ikke har noget godt at sige om Danmark. Hvorfor tager de ikke bare hjem til deres form for livs stil. Er det danske penge som holder dem tilbage. eller ønsket om et kalifat !!

   Liked by 1 person

  3. Anonym siger:

   Fuldstændig enig. Det er skræmmende at ingen ka se at Islam er en stivnakket, barnagtig og fanatisk religion! Tænk sig at vi skal indrette os på dem. En gæst der dikterer hvordan min stue skal se ud. Gud fader bevar mig vel hvor nogen gak hoveder. ud med dem!!! Ikke over én kam. bla bla bla. Tendensen er klar: Indvandringen fra Islamiske lande giver økonomiske udgifter og bøvl og indimellem også forfærdelig terror udklækninger. Et slangeæg i en fuglerede. Utaknemlige modbydelige slanger. det er hvad de drenge er/var, som smadrede totalt uskyldige menneskers liv i Barcelona. Fanatiske, dum-stolte og rent faktisk, syge sataner. Kommer nu op til Allah og får hver 40 mindreårige jomfruer som tak for den modige indsats med retfærdighedens sværd i hånden. Hvilken bog! Hvilken kultur, hvilken lumsk mennekse type. Jeg bliver fandme så vred… Over én kam. Ja! Om du vil- Lone!

   Like

  4. David siger:

   Enig Lone
   Det en flok her inde, Ikke individer.

   Like

  5. folkevaernet siger:

   Ja David, vi elsker vort folk og vort fædreland. Vi vil ikke spytte på vore forfædres grave, som ofrede deres liv for at bevare folket og fædrelandet på danske hænder. Derfor kæmper vi imod individer, der håner, splitter og udskifter vort folk. Vi kalder disse individer for forrædere.

   Like

 10. Janet siger:

  Nej…..hun er nok bare kæreste med en muslim……😈👎

  Like

 11. Meng siger:

  Jeg kan kun bifalde og håbe at andre følger de tyske motorcyklisters eksempel. Når det så er sagt så har jeg ikke meget til overs for folk der indstiller deres moralske kompas efter en bog, uanset om det så er koranen, eller bibelen. En person der ikke har evnerne til at tænke og handle uden retningslinjer fundet i forældede skriverier, er ikke et helt menneske, og man bør derfor aldrig stole på personer der sværger troskab til nogen udgave af alt det slavebindende vrøvl.

  Like

 12. Meng siger:

  Ja slut på den Omar.

  Like

 13. Anonym siger:

  Glistrup foregreb alt dette! Pia Kjærsgård blev buet, men hendes ord bliver nu sagt af alle på både venstre og højrefløjen. Endelig er vi ved at få lov at tale rent ud af posen uden at skulle beskyldes for at være racist. Hvis nogen kommer hjem til mig i mit hjem og begynder at kritisere maden, tapetet og badeværelset, og vil have bygget mit hjem om- mon så ikke at jeg måske skulle bede dem om at gå iegn!

  Like

 14. Anonym siger:

  Prøv lige at hør hér lille bedstemor (Omar på tysk)! Du er da vidst en rigtig kvik lille gangster. Måske kan du få din Omar i Timbuktustan til at sutte din dims, jeg betaler gerne en single billet.

  Like

 15. David siger:

  Der er intet dansk over folkeværnet.

  Hvor er det sørgeligt at læse, tænk på vi en nation i krig.
  Krig skaber flygtninge, og flygtninge skaber kultur skift.
  Alle mennesker er født ens det burde i vide hvis i havde læst biblen.

  PS:
  Det hedder spanier og ik spanjoler.

  Like

  1. folkevaernet siger:

   David – befolkningsudskiftning (også kaldt “Etnisk udrensning”) er både racistisk og ANTI-kristent (læs evt. beretningen om Babelstårnet, hvor Gud sætter en EFFEKTIV stopper for Multikultur og den gloriepudsning og hovmodighed, der følger i kølvandet på denne).

   FolkeVærnet er ANTI-racistisk og ANTI-totalitært. Dvs. IMOD befolkningsudskiftning og totalitære erobringsideologier som Nazismen og islam, samt PRO-kristent.

   Enhver med historisk kendskab ved, at en spaniol er et velkendt og velbrugt udtryk for et menneske tilhørende det spanske folk.

   Like

 16. David siger:

  I sletter jo bare kommentarer som i ikke kan argumentere imod, i mine øjne er i ligeså slemme som “alle muslimer i verden”

  Jeg vil informere jer om at i ikke går ind for demokrati eller at alle skal ha en stemme når i agere som i gør.

  Jeg ved denne kommentar bliver slettet så……….

  Den der ler sidst ler bedst

  Like

  1. folkevaernet siger:

   David – 1. vi sletter ikke kommentarer. 2. vi går selvfølgelig ind for demokrati. 3. vi undrer os over dine negative og anti-danske kommentarer.

   Like

 17. David siger:

  I sletter jo bare kommentarer som i ikke kan argumentere imod, i mine øjne er i ligeså slemme som “alle muslimer i verden”

  Jeg vil informere jer om at i ikke går ind for demokrati eller at alle skal have en stemme når i agere som i gør.

  Den der ler sidst ler bedst

  A

  Like

  1. folkevaernet siger:

   David – 1. vi sletter ikke kommentarer. 2. vi går selvfølgelig ind for demokrati. 3. vi undrer os over dine negative og anti-danske kommentarer (samt over hvorfor du gentager dig selv).

   Like

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s