DE VIL JAGE MUSLIMERNE UD AF EUROPA IGEN

Just som spanierne i sin tid jog muslimerne ud af Spanien og dermed generobrede eget land, så vil tyske biker-klubber nu gå sammen om, at jage muslimerne ud af Europa igen.

Læs mere her:

http://usapoliticsforum.com/2016/08/26/breaking-biker-clubs-now-violently-attacking-muslim-immigrants-germany/

 

 

Advertisements

17 Comments Add yours

 1. Tore Nauf siger:

  Ja jeg følger med få de svina ut av Norge ,.

  Like

 2. GJep siger:

  Enig, deres livsværdier hører ikke hjemme i Danmark eller i Vesten. Fint der er nogle der tager affære.

  Like

 3. TheBigNoNo siger:

  Hvis man gad at slå op i en historiebog ville man finde at udvisningen af muslimerne og jøderne fra Spanien efter 1492 viste sig at blive en katastrofe for landet økonomisk og kulturelt….

  Like

  1. folkevaernet siger:

   Hvis man kendte de brutale og blodige katastrofer den muslimske besættelse afstedkom for det spanske folk (terror, voldtægter, korsfæstelser, halshugninger, osv.), ville man nok krympe tæer ved overhovedet at nævne økonomi som noget af betydning. Spaniolerne fik, som alle andre folkeslag, deres folk, deres kultur, deres religion og deres nation, smadret af den islamiske invasion. Hvis du vil tilegne dig fakta på dette område kan du undersøge FAKTUEL islamisk historie nærmere:

   THE TRUTH ABOUT THE ISLAMIC CONQUEST OF SPAIN

   Like

 4. Morten siger:

  Muslimerne er et problem for hele Europa, deres kultur/religion passer ikke til vores og kommer aldrig til det.

  Like

 5. Oddbjorn siger:

  Here are a few who finally understand things!

  Like

 6. Bo siger:

  Det hedder ikke muslimer…. Der hedder perler/ perker og det skal bare fucke ud af hvors land eller have en kugle for hovedet

  Like

 7. Fuck off siger:

  Og hvis i aber vidste noget om kristendom så ville i ikke tænke på at nævne muslimer så kend lige jeres egen historie inden i spiller så pisse kloge i har dræbt,voldtaget,erobret, og videre og videre mere end nogen anden religion så hop tilbage på skolebænken igen i uvidende flok tabere

  Like

  1. folkevaernet siger:

   Vi kan se, at du er lige så ignorant omkring de kristnes historie som flertallet generelt. Men det er ikke så underligt, idet danske skolebøger er støvsuget for faktuel viden omkring islams hærgen, erobringer, massakrer af millioner af jøder, kristne, hinduer, buddhister, osv. osv.

   Faktum er, at siden den totalitære erobringsideologi, islam, for 1400 år siden blev etableret, af terroristen Muhammed, har islams efterfølgere terroriseret, taget sex-slaver blandt, korsfæstet, halshugget og massakreret jøder og kristne.

   Ikke før efter århundreder med muslimsk terroriseren, sex-slaveri, korsfæstelser, halshugninger og massakrer, reagerede de kristne. De kristne i Mellemøsten, Nordafrika og Spanien der også var blevet terroriseret og erobret af muslimer, havde da igennem århundreder tigget og bedt om det kristne Europas hjælp – UDEN at få svar.

   Endelig i år 1095 tog de kristne europæere sig sammen og hjalp til med at befri Spanien fra den muslimske besættelse, samt gjorde forsøg på at befri førhen kristne arabiske og afrikanske lande.

   Selv om man ikke har lært noget om faktuel historie i skolen, kan man, i sit voksne liv, tilegne sig den faktuelle historie. Som f.eks. her:

   Like

 8. Shadi siger:

  Hahahhahahayaya fucking tabere rockere jeres koner og døtre er bare blevet kneppet af en muslim ik ha så ondt i røven kom over det inden i får jer selv dræbt små søde folk i lille søde dejlige Danmark ik spil så hård

  Like

  1. folkevaernet siger:

   Vi lader denne kommentar stå – for igen at understrege, at arabisk / afrikansk / islamisk kultur IKKE fungerer sammen med skandinavisk / judeo-kristen kultur!

   Like

 9. Og som sædvanlig skal alle skæres over en kam. Det er for ringe

  Like

  1. folkevaernet siger:

   Kære Lone. Det lyder ikke som om dine døtre eller du selv er blevet voldtaget af indvandrere? Eller din mand eller din søn slået til invalid eller myrdet af indvandrere? Din kommentar er udtryk for, at du er helt kold og uden empati for de tusinder af europæere og skandinaver, der har oplevet denne TRAGISKE følge af den massive islamiske indvandring. Det ENESTE du er optaget af er at forsvare islams efterfølgere! Har du tænkt over hvilke følelser din kulde og totale mangel på empati frembringer i ofrene for den ekstreme, uansvarlige indvandring? Det er jo tilsyneladende ikke dig der sidder tilbage med sorgen, traumerne og angsten!

   Like

 10. Janet siger:

  Nej…..hun er nok bare kæreste med en muslim……😈👎

  Like

 11. Meng siger:

  Jeg kan kun bifalde og håbe at andre følger de tyske motorcyklisters eksempel. Når det så er sagt så har jeg ikke meget til overs for folk der indstiller deres moralske kompas efter en bog, uanset om det så er koranen, eller bibelen. En person der ikke har evnerne til at tænke og handle uden retningslinjer fundet i forældede skriverier, er ikke et helt menneske, og man bør derfor aldrig stole på personer der sværger troskab til nogen udgave af alt det slavebindende vrøvl.

  Like

 12. Omar siger:

  Fuck jer slut på min omskåret pik en af gangen

  Like

 13. Meng siger:

  Ja slut på den Omar.

  Like

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s