MUSLIMERNE EROBRER DIT LAND – OG DU SIDDER BARE DER OG GLOR?

on

Muslimerne siger det klart og tydeligt. De islamiske tekster siger det klart og tydeligt. Og historien beviser det klart og tydeligt.

Islam er designet til at erobre dit land, islamisere dit folk og, som tiden går, underlægge det islamisk styre.

Hvad mere skal der til før DU vågner op og går i gang med at stoppe den islamiske overtagelse af dit land?

Du kunne f.eks. starte med, at sætte dig ned med familie og venner og tale om hvad der skal til for at standse den islamiske invasion og erobring af dit land! Tale om hvad I bør gøre! Tale om hvorledes I får andre til at hjælpe jer!

Det er jeres børns og børnebørns skæbne I holder i jeres hænder!

US cardinal: “It is clear that Muslims have as their ultimate goal conquest and power over the world”

Reklamer

7 Comments Tilføj dine

 1. Otto Christophersen siger:

  Det starter med at stemme på de partier der tager problemet alvorligt. Vi har brug for at holde fast vore egne traditioner og kultur. Og de mennesker der vil Bo i Danmark, skal respektere det. Og så har vi ligestilling.
  Og ifølge Grundloven er der ingen religion over eller på siden af vore statsreligion.

  Liked by 1 person

  1. folkevaernet siger:

   Vi ville gerne ønske dig velkommen i FolkeVærnet! Er du interesseret?

   Like

 2. Jytte Takahashi siger:

  Helt ærligt, så forstår jeg heller ikke at så mange muslimer (og andre migranter) har fået lov at bosætte sig og blive forsørget af staten resten af deres liv–hvorfor søger de ikke asyl/ophold i deres broder/søsterlande i Arabien?— Enkelt: Der skal man leve under Koranens regler og selv arbejde for at skaffe hus og hjem mens Europa gavmildt overøser dem med alt–ganske gratis.Og NEJ— DF og den borgerlige regering, de får aldrig min stemme! Stil KRAV til de nye “danskere” og slæk ikke på de krav. De skal kun hjælpes økonomisk i max ½ år. Kvinder,mænd og børn over 18 skal arbejde/studere og betale skat for at kunne få lov at bo her. Deres religion skal ikke have særlige hensyn, da det altid er et personligt anliggende– så hvis deres religion sætter hindringer for at de kan lære dansk og arbejde under de danske regler, så er de kommet til et helt forkert land og pengekassen skal smækkes i øjeblikkeligt. Regler skal være enkle og tydelige og alle skal kende dem INDEN de får lov at komme over grænserne. Hjælp i deres egne lande skal prioriteres og de skal bygge deres eget land op så hurtigt som muligt– så en opholdstilladelse bør aldrig kunne blive permanent– kun midlertidig.Og Danmark skal ALDRIG deltage i andres krige og ødelægge civile menneskers levesteder–Der kunne man starte det hele– Dansk hær på dansk grund kan sagtens minimeres og sparede udgifter gives til sygehusvæsen- og forbedring af daginstitutioner og skoler.

  Like

 3. Bjørn siger:

  Det er en lidt hård påstand – som samtidig er sand.

  Men…det er jo meget begrænset hvilke reelt virksomme, tiltag vi kan udmynte, når vi bor i et land, hvor endog selvforsvar er ugennemførlig i praksis, uden at blive dømt.

  Hvad er det – blogholder her – gerne vil ha den enkelte skal foretage sig.

  Er det at tilslutte sig forkølede protest samlinger, der i reglen ender med at blive opløst, eller aflyst, fordi dansk politi ikke vil beskytte vor grundlovssikrede ret, til forsamling – eller er det at deltage i SIAD’ såkaldte “patruljer” i grænselandet – populistiske happenings, som ikke tjenerandet formål, end at fokusere på velkendte problemer.

  Det der skal til – og som vil ændre alting over natten – må man vist ikke fortælle om,, og selvom man måtte – så viser resultaterne, af de ovennævnte tiltag, at det heller ikke ville ha nogen effekt.

  Stenkasterfolket skal helt ind i vore hjem – førend det der er nødvendigt, kommer til at ske.

  Like

 4. hendeduddi siger:

  Det er frustrerende, er det… Man føler sig magtesløs og afmægtig på sit lands vegne… Jeg er færdig med muslinger, har ‘fået’ min del for resten af mit liv… De hænger mig ud af halsen….!

  Like

  1. folkevaernet siger:

   Er vi så heldige, at have dig med i FolkeVærnet?

   Like

 5. Anonym siger:

  Man kan jo ikke gøre noget ene mand 😡

  Like

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s