HANS SØN BLEV TÆSKET – MEN POLITIET NÆGTEDE AT KOMME

“Politiet gør ikke noget, når skaden er sket!”

“Men de vil åbenbart HELLER IKKE gribe ind, når det er helt tydeligt, at nogen skal overfaldes.”

Sådan lyder konklusionen fra Lars Bisgaard Lund, efter at han i forrige uge FORGÆVES forsøgte at få politiets hjælp i forbindelse med, at 4 teenagedrenge den ene dag begik et voldeligt overfald mod hans 14-årige søn og dagen efter igen stod klar udenfor skolen, for at overfalde ham igen.

Da hans søn den første dag var på vej hjem fra skole og drejede om hjørnet, blev han passet op af de 4 drenge.

De gik til angreb på ham med SPARK OG KNYTNÆVESLAG, indtil sønnen vristede sig fri og flygtede.

De 4 teenage-drenge og en række tilskuere stod GRINENDE tilbage og MOREDE sig over episoden. Det fremgår af EN VIDEO, som Berlingske har set, og som angiveligt er optaget af en af tilskuerne.

Det var en forslået, chokeret og bange søn, Lars Bisgaard Lund fik hjem.

Hans ANSIGT VAR HÆVET af de mange slag, og han havde tydelige BLÅ OG GULE MÆRKER de steder, hvor knytnæverne havde ramt.

“Jeg ville gerne politianmelde det, men min søn turde ikke. Han var bange for, at de ville komme endnu mere efter ham. Vi lavede en aftale om, at vi ville gå til politiet, hvis det skete igen,” siger Lars Bisgaard Lund.

Dagen efter var familien bange for, at de 4 teenagere ville slå til endnu en gang, så derfor aftalte de, at Lars Bisgaard Lund skulle hente sønnen fra skole.

Han tog derhen i god tid omkring kl. 14.30, så han kunne nå at tale med skoleledelsen om overfaldet. Men da Lars Bisgaard Lund ankom, kunne han med det samme konstatere, at de 4 drenge stod ude foran og ventede.

“Jeg gik lidt væk, ringede 112 og fortalte, at 4 teenagedrenge stod og ventede på min søn foran hans skole, og at de havde banket ham dagen før. Jeg fortalte kvinden, at jeg oplevede, at der var en reel risiko for, at min søn ville blive overfaldet og spurgte hende, om de havde en vogn, der kunne kigge forbi ved 15-tiden. Hvis der var et overfald i gang, ville de kunne stoppe det, og ellers ville de måske kunne tage en snak med de 4 teenagere om gårsdagens overfald.”

Til hans store skuffelse, fortalte kvinden, at de IKKE HAVDE LEDIGT MANDSKAB og hun foreslog derfor, at han selv fulgte sønnen ud og eventuelt skilte parterne ad. Men de 4 drenge var alle 10 cm højere end Lars Bisgaard Lund, og han havde bestemt ikke lyst til at ende i et slagsmål.

“Det var ikke min intention at skulle blande mig i et slagsmål, og desuden ville det jo ikke løse problemet – det ville bare flytte det til næste dag. Jeg spurgte kvinden, om jeg skulle slå igen, hvis de overfaldt os, og hun sagde, at jeg ikke måtte slås med nogen, men at jeg skulle ringe til politiet igen, hvis et overfald gik i gang,” siger Lars Bisgaard Lund og fortsætter:

“Men det var jo ikke nogen særlig betryggende besked, når hun lige havde fortalt mig, at de ikke havde nogen ledige vogne, for hvordan skulle jeg så kunne regne med deres hjælp, hvis det for alvor gik galt?”

Efter at have løbet panden mod muren hos politiet, gik han ind for at tale med skoleledelsen, som sagde, at de ikke ville gå ind i sagen, fordi der var tale om unge uden tilknytning til skolen.

MEN heller ikke skolen ville hjælpe. Skolen uddyber over for Berlingske, at de i sådanne sager anbefaler, at forældrene går til politiet.

Da Lars Bisgaard Lund kiggede ud ad vinduet, stod de 4 store teenagere stadig og ventede.

Da hans søn fik fri, blev ofrene derfor nødt til at finde en bagvej, så de kunne slippe uset væk fra skolen.

Få dage efter episoden læste han Inge Rabenbergs indlæg i Berlingske om et KNIVOVERFALD på Islands Brygge.

Her beskrev hun, hvordan hun var OGSÅ BLEVET AFVIST af alarmcentralen med den samme besked, som Lars Bisgaard Lund havde fået. Nemlig “at der ikke var mandskab ledigt til at rykke ud!”

ER DET ET SÅDANT DANMARK DU ØNSKER?

Hvem skal du ringe til, når DU og DINE børn bliver overfaldet, tæsket og forfulgt og politiet nægter, at komme jer til undsætning?

MELD DIG IND I FOLKEVÆRNET og vær med til at hjælpe dine medborgere i nød, således, at du også kan få hjælp, når du og dine børn er i nød!

Når myndighederne ikke vil beskytte os, så må vi beskytte hinanden!

Læs mere her:

http://www.b.dk/nationalt/soen-taesket-ingen-hjaelp-fra-politi-da-voldsmaend-vendte-tilbage

Reklamer

One Comment Tilføj dine

  1. Anonym siger:

    Jeg ville bare været gået der ud og taget kampen , er ikke stærk ej heldere svag , men finder mig i intet

    Like

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s