SÅDAN EROBRER ISLAM SYSTEMATISK DIT LAND

Islam erobrer dit land i 4 stadier.

 1. Indvandring og infiltration.
 2. Voksende muslimsk magt indenfor landets kultur, uddannelsessystem, jura og politik.
 3. Stadige konflikter, terror og krig mod landets folk og regering.
 4. Indførelse af islamisk styre (først i nabolag, så i byerne og til sidst over hele landet).

1400 års erfaring med islamisk erobring viser, at islamiske erobrere KUN kan stoppes ved, at blive sendt tilbage til deres egne lande.

Se video her:

Reklamer

One Comment Tilføj dine

 1. Don Noehr-Roberts siger:

  Vi har absolut samme mål. Vi tager måske bare skridtet videre. For det er IKKE majoriteten af befolkningerne der ønsker islamisering.

  Den manglende handling skyldes TOTAL uduelige politikere. Det er et demokratisk svigt det er årsag til vor aktuelle situation. Et svigt afledt af det vi opfatter som vort demokrati, men som blot er et skue-demokrati.

  Vi vil ændre vort demokrati til et mere direkte demokrati: UD – Udvidet Demokrati.

  Måske vi kan samarbejde om vort mål på den civiliserede måde, nemlig ved en grundlovsændring.

  Glem de andre. Glem det traditionelle. Glem vold. Men husk DEMOKRATIET.

  Det nuværende “kan I tælle til 90 hahaha” system har spillet fallit.

  Og når man ikke kan tælle til 90, så føler politikerne sig løst fra ethvert politisk løfte og begynder at tale om “det muliges kunst” – kvalmende.

  Politikerne hjælper os IKKE. Så må vi hjælpe os selv. Ikke med vold og gengældelse (i hvert fald ikke som første skridt), men derimod med intelligens.

  Vi tænker, at det eneste det kan gøre noget reelt ved den politikerlede og den udbredte afmagt det er blandt almindelige borgere, det være sig på landsplan eller på lokalplan, kun lader sig forløse ved et markant kirurgisk politisk indgreb. Til gengæld er det det eneste indgreb det vil være nødvendigt for at løse alle vore demokratiske politiske problemer problemer, også fremmedproblemerne, hurtigt og effektivt.

  Den korte version:

  Udvidet Demokrati, handler om at få gennemført en grundlovsændring, som skal give magten og demokratiet tilbage til folket.

  Dette skal ske ved at skelne til den måde demokratiet fungerer på i Sweitz.

  Vi skal have et system, hvor en gruppe mennesker til enhver tid kan forlange folkeafstemning om noget de ønsker eller noget de ikke ønsker (det kunne fx have været at stoppe for politikerens frasalg af statens DONG aktier til Goldman S) og i øvrigt politiske tiltag de måtte være uenige i.

  50.000 underskrifter skal give ret til en vejledende folkeafstemning

  100.000 underskrifter skal give ret til en bindende folkeafstemning.

  På den måde får vi borgere atter hånden på rattet og fødderne på pedalerne.

  Vi vil tillade os at kalde dette for et bedre demokrati – for os alle.

  UD – Udvidet Demokrati.

  Det vi forsøger med dette, det er at stifte et nyt parti, UD – Udvidet Demokrati, som kun har ét eneste programpunkt, nemlig ændring af grundloven så vi kan forlange folkeafstemninger. Det gør det nemt og enkelt. Både at argumentere for UD, og for at trække stemmer fra alle andre partier.

  Tanken er, at UD folketingsgruppen skal søges sammensat så den “normalpolitisk” er en afspejling af det nuværende folketings sammensætning.

  Og hvorfor nu det! Jo, fordi det på den måde bør være muligt at samle støtte fra alle politiske fraktioner til det ene programpunkt UD har – grundlovsændringen.

  Derved at UD politikerne fritstilles politisk i ALLE henseender, UNDTAGEN i spørgsmålet om grundlovsændringen, sikrer vi at det kun bliver grundlovsændringen der er fokus på, og det vil således ikke influere på Danmarks politik i øvrigt.

  Her er det vigtigt at forstå, at når først vi har den grundlovsændring, så bliver grænserne lukket permanent, for det vil folket. Så kommer folkets indvandrerkritiske røst til at blive hørt.

  DF har været i det politiske landskab i 20 – 30 år. De har ikke turdet tage politisk ansvar da der blev dannet en LLR regering, og da de skulle lave et barn på LR, da forsømte DF at tage sig betalt som det danske folk ønskede det.

  Det er muligt at du opfatter DF som det eneste indvandrerkritiske parti – og det er de måske også. Men resultaterne udebliver. Og det viser al empiri at de vil vedblive med at gøre.

  Det eneste rigtige er at få den grundlovsændring, for så har vi fat om “bollerne” på folkestyret sådan som vi skal have det, om jeg så må sige.

  Med en sådan grundlovsændring vil det i princippet være ligegyldigt hvordan Folketinget er sammensat, for hvis 100.000 blevet ønsker det, så forlanger de en folkeafstemning om lige nøjagtig det de ønsker – ikke kun spørgsmålet om indvandring, men ALT.

  Jeg ved det er ukontroversielt, men ikke desto mindre, et det nødvendigt. Det vil være befolkningens nødbremse såvel som speeder i forhold til den politiske proces. Vi er blevet svigtet og gjort til grin for vore egne penge længe nok. Det skal være slut.

  Dette vil være den største politiske revolution i dansk politisk historie siden grundloven blev indført.

  I runde tal er der 250.000 muslimer, 150.000 venligboere og, et slag på tasken 150.000 andre kollaboratører der ikke vil vort samfund det godt, ikke vil os det godt. Det er mere end en halv million. Det er alt for mange.

  Skal det være, så skal det være nu.

  Sidste grundlovsændring blev foretaget for 62 år siden, og meget er sket siden da. Blandt andet har vi nu den digitale teknologi i hvert et hjem, hvilket gør det meget overkommeligt og billigt at gennemføre de folkeafstemninger folket måtte ønske afholdt.

  Læs mere her. Støt aktivt op hvis du er enig.

  https://www.facebook.com/groups/UdvidetDemokrati/

  Like

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s