FOLKEVÆRNET KRÆVER AT KOMMUNALPOLITIKERNE SIGER NEJ!

FolkeVærnet vil ikke acceptere, at det danske folk bliver udskiftet med arabere og afrikanere!

Og vores kamp mod denne udskiftning af vort folk starter i vor egen kommune.

Den nuværende håndtering af flygtninge er absurd.

Millioner af arabere og afrikanere lægger ikke skjul på, at de vil til Europa for at opnå en højere levestandard. De hører, fra familiemedlemmer, bosat i Europa, at man kan få SÅ MANGE “gratis penge” uden at arbejde, at man har råd til at sende penge hjem til resten af familien i Mellemøsten og Afrika.

De fleste, der tager afsted mod Europa er mænd. Deres opgave er, at få opholdstilladelse og så søge om, at få resten af familien, som kan variere fra mellem 3 – 23 medlemmer, med til Europa.

Disse mænd har rødder i kulturer, der er milevidt fra de kulturer, der findes hos Europas oprindelige folkeslag, hvilket fører til evindelige sammenstød, foragt, had, kriminalitet og i yderste konsekvens mord.

Bare det, at huse ÉN mand fra Mellemøsten eller Afrika koster os 215.042 kr. årligt. De børn, der sendes alene afsted, koster os 530.000 kr. årligt.

Og bare i løbet af 2015 ankom der 20.000 mennesker fra diverse steder i verden, der søgte om asyl.

Af ukendte årsager får en katastrofal høj andel á 81 % godkendt deres asylansøgning, hvorved de får lov til at blive i Danmark!

Derudover står det danske folk med det katastrofale problem, at danske myndigheder er så ubeskriveligt inkompetente, når det gælder om, at få sendt afviste udlændinge hjem igen, at de fleste af dem OGSÅ får lov til at blive!

Regningen for Hr. og Fru Jensen bare stiger og stiger. Det betyder voldsomme nedskæringer for danske børn, syge danskere, ældre danskere, osv. osv.

Udover, at indvandrernes kriminalitetsrate, herunder vold og voldtægter, ifølge Danmarks Statistik, er ALARMERENDE høj, er der også overhængende fare for, at islam har så godt fat i de indvandrede, at danske børn og forældre må leve i evig frygt for knivstikkerier, voldtægter, biler der mejer folk ned på gaden, bomber der massakrerer mødre, fædre og børn, osv. osv. CIA advarede sidste år om, at de voldsomme bombardementer mod Islamisk Stat i Syrien vil få jihadister til at flygte til Europa, hvor de vil fortsætte deres krig. Senest har en fransk sikkerhedstjeneste advaret om, at Islamisk Stat løbende sender en islamisk hær ind i Europa. Deres træningsbaser er, som under deres erobring af Kosovo, i Kosovo og Bosnien. Dvs. at de får lov til at rekruttere og træne, mod målet om at erobre Europa, i selve hjertet af Europa.

I stedet for, at vore politikere ser til verdens bedste migrant-lejr, Kilis-lejren, der er placeret i Tyrkiet, lader de bare stå til, så at millioner af afrikanere fortsat strømmer ind i Europa.

I Kilis-lejren bor flygtningene i moderne små hjem, med alt det en familie har brug for, for at leve bekvemt. Beboerne har selv ansvaret for lejrens butikker, vaskerier, børnehaver og skoler. Indgangene er beskyttede med metaldetektorer, der er kameraer og god belysning på vejene og politi og sikkerhedsværn sørger for tryghed og stabilitet.

Hver måned får hver enkelt indbygger 50 dollars indsat på et særligt kreditkort. Derudover har de mulighed for selv at tjene ekstra penge på f.eks. at sy tøj, lappe cykler, holde loppemarkeder, undervise, fremstille brugsting og hvad de ellers kan finde på.

I New York Times finder man artiklen “Sådan bygger man den perfekte flygtningelejr“, hvor beboerne i lejren begejstret fortæller: “Det er bedre end derhjemme”.

I lejren har de alle fornødenheder. De kan fortsætte deres liv i den islamiske kultur de føler sig hjemme i og møder ikke dagligt krav om at lære et nyt sprog og indgå i vestlig, judeo-kristen kultur og levevis, der er strengt forbudt ifølge islam. De kan ankomme lejren uden en livsfarlig rejse mod Europa. De skal ikke betale menneskesmuglere svimlende summer. De er løbende opdateret om fredsprocessen i deres egen by og bliver motiveret til at gøre sig klar til at rejse hjem igen.

Det koster kun 12.000 kr. pr. migrant, pr. år, at bo i Kilis-lejren. Dvs. kun 1/20 af hvad det koster, at have en migrant boende i Danmark i et år.

Men danske politikere venter.

Alt imens det danske folk gradvist bliver skiftet ud med arabere og afrikanere og milliarderne fosser ud af statskassen.

Vi ved ikke hvad de danske politikere venter på?

Men vi vil ikke længere acceptere, at befolkningsudskiftningen fortsætter, mens danske politikere sidder på deres hænder og lader stå til.

Vi kræver, at de etablerer alliancer med arabiske og afrikanske lande, der muliggør lejre a’la Kilis-lejren og sender MILLIARDERNE derned i stedet for fortsat import af arabere og afrikanere, der langsomt men sikkert udskifter og opløser vort folk for altid! Vestlige læger og embedsfolk kan sikre, at vore standarder overholdes.

Vi KRÆVER, at vore kommunalpolitikere siger NEJ til flere migranter! Vi vil ganske enkelt ikke acceptere, at flere boligkvarterer føles som Mellemøsten eller Afrika, hvor danskerne er i mindretal!

Meld dig ind i FolkeVærnet og vær med til at hindre, at dine børn og børnebørn ikke får et arabisk-afrikansk land i arv, i stedet for det Danmark dine forfædre kæmpede og døde for at bevare som dansk!

http://www.newspeek.info/flygtninge_debat_hvorn_r_er_der_en_kommune_der_siger_fra_overfor_dette_vandvid

Reklamer

4 Comments Tilføj dine

 1. Tom Nitzsch siger:

  Jeg deler beskrevne bekymring. Ufatteligt at ingen stopper dette folkelige selvmord. Hvem sidder og bestemmer, at døren bare skal stå åben? Jeg har skrevet flere sange om problemet… Og nogen, nogen må gøre noget…for at stoppe dette importvanvid. Demonstrationer, opråb mv., er ikke nok. Der skal mere til….

  Like

  1. folkevaernet siger:

   Hej Tom! Vor erfaring er, at når vi arbejder hver for sig, så sker der ikke noget. Men når vi står sammen, så lyttes der. Derfor er vi i gang med at opbygge FolkeVærnet. Det kan vi dog ikke gøre uden folk som dig. Så vil du klikke ind på “Bliv medlem af FolkeVærnet” og overveje, om du vil være med?

   Like

 2. Anton siger:

  Hvor kan man tilmelde sig henne til Folke værnet jeg er helt sikker klar på og gå i Esbjerg men kan kontaktes på 71347984

  Liked by 1 person

 3. folkevaernet siger:

  Mange tak Anton! Kan du skrive til os via denne side, så vi har din email?
  https://folkevaernet.wordpress.com/contact/

  Like

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s