“HVIS DU KALDER MIG DANSKER SMADRER JEG DIG!”

Lyder beskeden fra visse udlændinge, der har bosat sig i Danmark. De foragter den danske kultur, dansk levevis og det danske folk, der står i vejen for, at de kan implementere deres kultur, deres levevis og udskifte det danske folk med deres eget folk.

De fleste indvandrere kalder sig det de er, navnlig nordmænd, grønlændere, islændinge, pakistanere, marokkanere, nigerianere, libanesere, syrere, afghanere, kinesere, russere, osv. Også i 2. og 3. generation.

Det er kun danskere og indvandrede erobringsagenter, der kan gå i selvsving over “definitionen af en dansker”. Danskerne kan nærmest rive hinanden til blods over, hvorvidt definitionen af “en dansker” skal bero på etnicitet, fødselssted eller følelser. Det danske folk er splittet og står derfor svagt og hjælpløst overfor den målrettede befolkningsudskiftning og islamisering.

En nordmand, der har barn med en dansker, kalder sit barn halvt norsk – halvt dansk. Uanset om vedkommende bor i Norge eller i Danmark. En grønlænder, der har barn med en dansker, kalder sit barn halvt grønlænder – halvt dansk. Uanset om vedkommende bor i Grønland eller i Danmark. En kineser, der har barn med en dansker, kalder sit barn halvt kinesisk – halvt dansk. Uanset om vedkommende bor i Kina eller i Danmark. MEN – en muslim, der har barn med en dansker, kalder sit barn “Muslim”, og ikke halvt dansk – halvt syrisk eller halvt dansk – halvt irakisk.

Hvorfor?

Fordi islam ikke giver andre valgmuligheder. Hvis én af forældrene tilhører islam gør islam automatisk krav på barnet. Så tilhører barnet ikke noget folk eller land mere, men alene islam.

Danske pædagoger og lærere, der forsøger, at proppe dansk kultur og danske værdier ind i disse muslimske børn, arbejder forgæves. For islam bøjer sig aldrig og de islamiske værdier og den islamiske kultur de muslimske børn får med hjemmefra, sejrer altid over det oprindelige folks kultur og levevis, hvorved der dannes islamiske enklaver, der i årenes løb vokser og breder sig over stadigt større territorier.

En muslims pligt er, med alle midler, at kæmpe for, at islamisere (udskifte det oprindelige folks kultur og levevis med islamisk kultur og levevis) og erobre folk efter folk og land efter land.

Folkeslag, der ikke er opmærksomme på dette bliver islamiseret og sidenhen erobret. Eksempler på lande, der er blevet islamiseret og erobret af islams efterfølgere (også kaldt “islamiseringsagenter”) er Pakistan, Kazakstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tajikistan, Azerbaijan, Indonesien, Afghanistan, Irak, Iran, Syrien, Ægypten, Libyen, Tunesien, Algeriet, Marokko, Kosovo, osv. osv.

Derfor undrer det, at nogle danskere nærmest bliver hysteriske, aggressive og hadefulde i deres forsøg på, at omdefinere indvandrede udlændinge, som “danskere”.

En dansker er og forbliver defineret af sin etnicitet! En dansker bliver ikke grønlænder af at flytte til Grønland, afrikaner af at flytte til Afrika eller indianer af at flytte ind i et indianerreservat i USA!

Og hverken en kineser, en afrikaner eller en indianer bliver dansker af at flytte til Danmark!

De indvandrede udlændinge ved det. Men dele af det danske folk ser ud til at have travlt med at blive udskiftet med fremmede folkeslag.

Ansvarlige borgere vil forhåbentlig ikke lade denne befolkningsudskiftning fortsætte.

Reklamer

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s