“FORBRYDERNE BØR HÆNGES!”

on

Lyder det fra nogle borgere, der er rasende over overfaldet på en 69-årig cykelhandler, der brutalt blev overfaldet i sit eget hjem og stukket så alvorligt med en kniv, at han var i livsfare.

Manden blev sparket og slået; blev ramt af 3 knivstik og fik 2 brud på strubehovedet. Overfaldet var så groft, at politiet karakteriserer hændelsen som drabsforsøg. Efterfølgende er manden blevet opereret, og er nu erklæret udenfor livsfare. Men den 69-årige er stadig så alvorligt medtaget, at politiet forventer, der vil gå nogle dage før de kan tale med ham.

GERNINGSMÆNDENE ER STADIG PÅ FRI FOD! De har sikkert for længst forladt landet! For de folkevalgte i Danmark har besluttet, at den danske grænse stadig skal være pivåben!

Des mere vold og utryghed staten tillader, des hårdere straffe kræver borgerne.

Og den danske stat, styret af tilsyneladende ligeglade, ansvarsløse folkevalgte, tillader stadigt mere vold, usikkerhed og utryghed.

“Grænsekontrollen” er blot en narresut, for at få naive borgere til stadig at stemme på de partier, der tilbyder narresutten, men arbejder for stadigt mere EU (dvs. ingen grænser, masseindvandring, befolkningsudskiftning og opløsning af folk og fædreland).

Udenlandske forbrydere kan frit vade ind og ud af Danmark – uden konsekvenser.

Danske mødre, fædre og børn er ofrene.

Men hvor længe? Hvor længe vil et folk finde sig i SÅ graverende angreb, voldtægter og mord UDEN egenhændigt at sørge for forebyggelse og konsekvenser?

BLIV EN DEL AF FOLKEVÆRNET – og vær med til at sætte en stopper for ansvarsløsheden, lovløsheden, volden og livsfaren de folkevalgte udsætter DIT FOLK for!

Meld dig til tjeneste hos en af FolkeVærnets Rekogniserings-enheder og vær med til at finde forbryderne!

Du får et glimt af forbryderne i videoen vedhæftet denne artikel:
http://www.tv2lorry.dk/artikel/brutalt-nedstukket-cykelhandler-er-udenfor-livsfare

Reklamer

One Comment Tilføj dine

  1. Bengt Steen Johansson siger:

    Vi er efterhånden kommet så langt ud, at jyske-lov har mere værdig ind de nuværende love. De voldsforbrydere ved jo at straffe rammerne er så svage i vort land, at de ingen respekt har.

    Like

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s