VI ER DANSKERE – IKKE TYRKERE, SOMALIERE OG KINESERE!

Når vi rejser til Kina ser vi frem til og forventer, at møde kinesere; – og ikke tyrkere. Når vi rejser til Afrika ser vi frem til og forventer, at møde afrikanere; – og ikke russere. Og når vi rejser til Grønland ser vi frem til og forventer, at møde grønlændere; – og ikke svenskere.

I fængsler, hvor fangerne stort set får lov til at passe sig selv finder de sammen efter etnicitet. Der er “de hvide”, “de gule”, “de brune” og “de sorte” og de danner deres egne små “samfund” inde i fængslerne.

Det samme sker i skolegårdene rundt omkring i verden. Børnene finder sammen “med deres egne”.

Vi ønsker en verden, hvor individuelle folkeslag, har lovfæstet RET til, at have, beskytte og bevare eget folkeslag, egen kultur og egen nation.

Det er KUN rabiate ideologer, der (om nødvendigt) med vold og magt, vil TVINGE folkeslagene til at opløse sig selv, via masseimport af fremmede folkeslag og implementering af totalitære, destruktive erobringsideologier.

Skal de rabiate ideologer have lov til at gennemføre deres katastrofalt destruktive og ondskabsfulde dagsorden? Vort svar er et helt klart og rungende NEJ – DET SKAL DE IKKE! De skal derimod stoppes!

Reklamer

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s