NÅR KRISTENDOMMEN SVÆKKES – STYRKES ISLAM

Vi har set det igennem de 1400 år islam har eksisteret.

I nyere tid har vi set det i Kosovo. Vi ser det i Frankrig. Vi ser det i Sverige. Og vi ser det i Holland. Når Kristendommen svækkes – så styrkes islam.

Jesu’ lære er krystalklar. Det onde skal fjernes fra vor midte. Ikke med terror og mord, men med klare og tydelige udmeldinger og konsekvente handlinger.

Jesus er også krystalklar, når det kommer til eftergivenhed overfor det onde. Han efterlader ingen tvivl om, at giver man først Satan en lillefinger, så tager han hele armen. I Bibelen læser vi: “Ved I ikke, at bare en lille smule surdej gennemsyrer hele dejen!?” Dvs. at tillader vi det onde, at eksistere iblandt os, så vil det til sidst gennemsyre hele samfundet.

Jesu’ lære er også krystalklar, når det kommer til at bedømme islam, som “af det onde”. I 1. Johannes Brev, kap. 4, vers 1-3 står der: “Mine kære, tro ikke enhver Ånd, men prøv, om Ånderne er af Gud! For der er gået mange falske profeter ud i verden. Derpå kan I kende Guds Ånd: at enhver Ånd, som bekender, at Jesus er Kristus, kommet i kød, er af Gud. MEN enhver Ånd, som IKKE bekender Jesus, er IKKE af Gud. Det er derimod Antikrists Ånd”. I Bibelen er Antikrists Ånd selveste Satan.

Islam hader Bibelens ord om, at Jesus er Kristus (dvs. Messias) kommet i kød (dvs. åbenbaret som Menneske på jord). Islam opfordrer enhver muslim til at bekrige Jesu’ lære og Jesu’ efterfølgere. Bibelen fastslår altså, at muslimer tjener Antikrists Ånd, hvilket førhen Kristne nationer, invaderet, islamiseret og koloniseret af islams forkæmpere, vidner om.

De færreste, der kalder sig “Kristne”, ved dette. Derfor ser vi også, at mange, der kalder sig “Kristne” forsvarer islam og arbejder for, at islam, der er Kristendommens fjende, via indflydelse og mere indvandring, skal få stadigt mere magt i Danmark.

Disse såkaldte “Kristne”, der frivilligt eller ud af uvidenhed arbejder for Satan, kalder Bibelen for “vildfarne får”, “falske lærere” eller “Satans børn”. Ved at importere, undskylde, dække over og give mere magt til islams forkæmpere, svækker de Kristendommen i landet – og styrker dermed islams magt.

Reklamer

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s