UDLÆNDINGE SKAR HENDES BRYST OP OG TÆSKEDE HENDE

on

Nathalie var på vej hjem fra busstoppestedet, da 3-4 arabiske mænd væltede hende omkuld, hev hende ved håret ind i en gyde, hvor de tæskede hende gul og blå, skar hendes ene bryst i stykker og forsøgte at voldtage hende.

Hun ved ikke hvordan hun slap væk, men hun tror, at da de forsøgte, at tage bukserne af hende må hun være gået amok. Hendes hænder og fingre var opsvulmede og hun havde blod under neglene.

Hendes kæreste tog hende på politistationen samme aften. Hun var maltrakteret og i chok. En af hendes venner så de arabiske mænd og kan give et signalement af dem. Men det svenske politi er åbenbart ikke interesseret. Nathalie har intet hørt fra dem siden.

Reklamer

One Comment Tilføj dine

  1. kim siger:

    Well når ingen gider at mødes ingen svarer på ens beskeder & folk kun kan finde ud af at skrive på diverse sider, så kan vi alle ligeså godt vænne os til at vi både bliver røvpulet af politikerne venstrefløjen & islam & langsomt lade os integrere i den maxistiske islamiske bølge der skyller ind over os eller lade os drukne & dø.

    Ord forandrer ingenting, dengang man sagde at pennen var stærkere end sværdet var folk analfabeter, ikke meget har ændret sig folk er stadigt analfabeter, men nu er de også kristne bendovere der vælger at lade sig røvpule fremfor at gøre modstand.

    Et nyt politisk parti såvel som en forening såvel som møder & meget arbejde rigtigt meget arbejde, ville både kunne finnciere skabe opmærksomhed forandre folks indstilling & vende vinden, men som sagt da vi ikke kan finde ud af andet end at brokke os på diverse sider, så har vi allerede tabt.

    Like

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s