NEJ – VI ER IKKE CHOKEREDE – VI ER RASENDE!

on

Sådan lyder det fra FOLKET!

Fra politikerne hører vi derimod den samme ansvarsløse, ligegyldige og kyniske sang: “Jamen det er jo sørgeligt og chokerende!”

“Vi må stå sammen!” siger politikerne, alt imens de dag ind og dag ud, på det groveste, svigter folket ved at lade den islamiske invasion og islamiseringen fortsætte!

“Vi må leve som før!” siger politikerne, der har råd til at flytte væk fra islamisk invaderede, islamisk besatte og islamisk styrede områder af deres eget land, hvor deres eget folk lider og dør!

“Vi skal ikke vise, at vi er bange!” siger politikerne, alt imens de hyrer stadigt flere bodyguards!

Politikernes utilgivelige ansvarsløshed, ligegyldighed og kynisme, holdt op mod, at stadigt flere af vore døtres, sønners, mødres og fædres blodige og forvrængede lig, uden lemmer og med afskårne hoveder, ligger i vore gader, skaber naturligvis et indædt had og raseri i folket. Et indædt had og raseri imod Muhammeds efterfølgere, samt et indædt had og raseri imod vore politikere.

OM politikerne vitterligt er komplet ligeglade med folkets og fædrelandets skæbne ELLER de har aftalt, at deres folk skal udskiftes med Muhammeds efterfølgere og terroriseres og islamiseres, indtil de underkaster sig islamisk styre, er der vist ikke nogen, der endnu har fundet ud af.

Men folkets tålmodighed med politikerne ser ud til snart at være slut.

Reklamer

One Comment Tilføj dine

  1. Henrik liberg siger:

    Vi har før sadt stolen for døren for Hitler ved at lave en 1 times national strike. Kunne vi på gulvet gøre det igen og derved sende et temmelig tydeligt signal til borgen om at gøre noget eller blive skiftet ud?

    Liked by 1 person

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s