INDVANDRERE OVERFALDER OG TRUER PENSIONIST MED KORS PÅ

Da en gruppe indvandrere så, at en gammel mand havde et kors om halsen, overfaldt og truede de ham.

Den 73-årige pensionist fra Slagelse, Lasse Larsen, blev omringet af indvandrere, skubbet, overfuset og kaldt “kristne luder”.

Hvis ikke andre borgere havde samlet sig om optrinnet kunne det være gået meget værre for Lasse.

Da indvandrer-sjakket så, at folk stimlede sammen, valgte de at forlade stedet. Men inden de gik pegede de på Lasse og truede:   “Vi skal nok finde ud af, hvem du er, og hvor du bor!” 

Men kristne, der bliver truet og overfaldet, får næppe samme beskyttelse, som politikere, der bliver truet og overfaldet.

Muslimerne har jaget næsten alle Kristne ud af Mellemøsten.

Skal det OGSÅ lykkes dem, at slå sig ned her og jage alle Kristne ud af Europa og Skandinavien?

Bid for bid overtager islamiske indvandrere Danmark.

Politikere og visse vælgere sørger for, at danskerne bliver udskiftet med arabere og afrikanere i det ene nabolag efter det andet, hvorefter områderne bliver omdannet til islamiske enklaver.

Det samme skete i Kosovo, indtil indvandrerne havde etnisk udrenset det oprindelige folkeslag, serberne, hvorefter indvandrere og efterkommere erklærede hele Kosovo-provinsen, som deres eget land.

Hvis DU vil sørge for, at det ikke skal gå Kristne i Europa og Skandinavien, som det gik Kristne i det førhen kristne Mellemøsten og i Kosovo, så sørger DU for, at der bliver sat en stopper for al muslimsk indvandring, samt at hundredetusinder bliver sendt hjem til Mellemøsten igen.

For de islamiske angreb på de Kristne stopper aldrig! Igennem 1400 år har muslimer invaderet land efter land og derefter startet jagten på de Kristne.

Vores og vore børns fremtid afhænger af, at DU holder hovedet koldt, tager de historiske briller på, så du kan se islams 1400 års barbariske og blodige krige imod de kristne, og IKKE lader dig forføre af “den søde muslimske grønthandler” eller “den rare muslimske nabo”. For islamisk overtagelse af dit land er NETOP afhængig af, at du smelter, får dårlig samvittighed og overgiver dig, dit folk og dit land, pga. “den søde muslimske grønthandler” eller “den rare muslimske nabo”.

Lige om lidt får tusinder af danske unge et kors i konfirmationsgave.

Skal de unge, af frygt for, at blive overfaldet eller myrdet af den muslimske invasionshær, gemme korsene derhjemme? Eller er det ved at være på tide, at ansvarlige forældre og bedsteforældre går i gang med at undersøge, hvorledes den muslimske invasionshær, snarest muligt, kan blive sendt hjem til deres ikke-krigsramte muslimske ophavslande igen!?

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

 1. Vi er blødsødne, opgivende og ligeglade, hvordan var det lige med Hitler og den tids borgere, jo det var sådan, at de ikke frygtede ham for, hvem i alverden ville dog tage sådan en lille korporal alvorligt, det ville ingen og derfor kom krigen og alle de uhyrligheder der fulgte med.

  Det er helt det samme der sker i Europa nu, bare mere snigende, langsommere men med helt det samme formål, at omdanne EU til islamisk territorium og det vil ske helt uden tvivl, da befolkningerne er om muligt endnu mere naive end i 30erne og 40’erne ufatteligt men sandt.

  Liked by 1 person

  1. folkevaernet siger:

   Du har ret! Folket lod nazismen komme snigende – UDEN at stoppe den! Og nu lader folket islam komme snigende – UDEN at stoppe den!

   Like

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s