GLOBALISERING FØRER TIL KRIG

Globalisme er en ideologi, der ser folkeslagene og deres kulturer og nationer, som en hindring for globalisternes plan, om en verden uden etniske, kulturelle, nationale og religiøse grænser.

Globalisterne ser kærlighed til eget folk, eget fædreland, egen kultur og egen religion, som “Fjenden”, der skal bekæmpes.

Derfor kæmper globalisterne for at fjerne landegrænser, for at udrydde/udskifte de oprindelige folkeslag og for at dække over / lyve om de fundamentale religions- og kultur-forskelle.

Globalisterne ønsker magten centraliseret.  De hader folkeslagenes selvstændighed, frihed og diversitet, for disse står i vejen for, at globalisterne kan gennemtrumfe deres globale agenda.

Ideologier, der har en global / globalistisk agenda er f.eks. islam, nazismen, socialismen og liberalismen. Disse ideologier vil, med alle midler, tvinge deres ideologi nedover hovederne på de oprindelige folkeslag.

Det er tilhængere af disse ideologier, der står bag destruktionen af landegrænser og nationale forsvar, samt afvæbning af folket, således at de oprindelige folkeslag står forsvarsløse og hjælpeløse  tilbage.

Det er tilhængere af disse ideologier, der gennemtrumfer masseindvandring, der fører til etnisk udrensning af de oprindelige folkeslag og deres kulturer.

Det er tilhængere af disse ideologier, der gerne destabiliserer og bomber andre folkeslags lande “for at indføre deres egen model” i stedet.

Når det endelig lykkes for globalisterne, at skabe etniske, kulturelle og religiøse heksekedler, der eksploderer i etnisk, kulturel og religiøs vold og krig er deres mission lykkedes. For volden og krigen giver dem en undskyldning for at centralisere magten og dermed bane vejen for “det nye herrefolk” – globalisterne.

Kun glødende nationalister formår at kæmpe imod globalisterne og deres destruktive agenda.

Reklamer

SIG noget! - Og GØR noget!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s