KIRKENS OPGAVE ER AT VÆRE VAGTHUND

Jesus er jo er Kirkens Grundlægger.
Og hans ord, som er gengivet i Bibelen, er selve Kirkens Lov.

Det er Jesus, der BEFALER Kirken, at være Verdens Vagthund.

Dvs. at han befaler Kirken, at råbe vagt i gevær, hver gang det onde nærmer sig.

Det er Jesus, der råber “OMVEND JER!” hver gang det onde har fået fat i Mennesker.

Og det er ligeledes Jesus, der befaler os, at hindre falsk lære i at snige sig ind i Kirken.

Men i dag svigter Kirken og vender det blinde øje og det døve øre til Bibelens klare befalinger om, at advare imod det onde.

Kirken svigter også, når det kommer til Bibelens klare befaling om, at lære børnene og de unge, at gå på det godes vej, – også kaldt “Den Smalle Vej – der leder til evigt liv”. Og at sørge for, at det onde ikke får fat i børnene og de unge.

Kirken svigter også og vender det blinde øje og det døve øre til Bibelens klare befalinger om, at tage sig af de ældre, de hjemløse, de ensomme, de nedtrykte og de syge. Der kan være 5 Folkekirker og 10 Frikirker i én by, men ALLIGEVEL vrimler det med hjemløse, ensomme og svigtede mennesker.

Og I dag svigter Kirken også og vender det blinde øje og det døve øre til Bibelens klare befalinger om, at bekæmpe al lære, der strider imod Bibelens lære. Herunder også islam.

Men HVORFOR dette enorme svigt fra Kirken? Hvad skyldes det?

Hvis vi studerer Bibelen nærmere, så ser vi hvad problemet er. Bibelen siger klart og tydeligt, at der vil være MANGE, der kalder sig “Kristne”, men slet ikke er det. At disse håner og spotter dem Bibelen kalder “De Hellige”. At disse er “pæne” på ydersiden, men fulde af råddenskab indeni.

Når Bibelen omtaler “De Hellige”, så hentyder den til “De Kristne”. I Bibelen bliver betegnelsen “De Kristne” nemlig slet ikke brugt nær så mange gange som “De Hellige” eller “De Helliges Samfund”.

Bibelen skelner imellem De Helliges Samfund / De Kristne og så Denne Verdens Børn (som Bibelen også kalder for “Djævelens Børn”). “Skik jer IKKE lig med denne Verden!” står der i Romerbrevet, kap. 12. Men det er lige netop det de allerfleste, der påstår de er “Kristne” gør. De skikker sig nøjagtigt lige som denne verden. De tænker det samme, de siger det samme og de opfører sig på samme måde, som denne verden. Dvs. at de IKKE er Kristne. For “Kristen” betyder “At være som Kristus”.

Og det er lige netop den manglende HELLIGGØRELSE, der er årsag til, at der findes så FÅ Kristne rundt omkring i Kirkebygningerne. Bibelen siger, at uden Helliggørelse skal man aldrig se Gud.

Ifølge Bibelen, så lyver mennesker altså, når de kalder sig “Kristne”, men opfører sig lige som alle andre i denne verden opfører sig!

Og derfor ser vi stadig, at ondskaben trives og vokser i vore byer! Ondskaben møder ingen modstand.

1 Comments Tilføj dine

  1. Ronnie siger:

    Har fået nok. Men hvad kan man gøre. Føler magtløshed. Er pt på ferie i Tyskland, men 80 procent i dette ferie paradis tropisk Island er muslimer. De vader rund i deres burkaer mm. Provokerende

    Like

SIG noget! - Og GØR noget!