SVENSK KIRKE UDSAT FOR 3 BOMBEEKSPLOSIONER I ÅR

on

St. Afrems kirke i Södertälje i Sverige er blevet udsat for 3 bombeeksplosioner i år.

Men HVORFOR lige denne kirke?

Skandinaviens Journalister, der enten har svøbt sig ind i den tunge politisk korrekte kåbe – eller ved meget lidt om indvandrere og religion, nævner ikke hvorfor nogen er ude efter lige netop St. Afrem Kirke.

Som de fleste efterhånden ved, så er de Kristne i Mellemøsten, i en lind strøm, flygtet fra deres oprindelige lande, som islam invaderede, besatte og, mere eller mindre brutalt, islamiserede.

Mange Assyrere, der er en af Mellemøstens ældste Kristne folkegrupper, er, igennem århundrederne, flygtet til Europa og Skandinavien, hvor de, i al stilhed, har opført nogle Kirker. En af dem er assyrernes Kirke, St. Afrem i Södertälje i Sverige.

Men svenskerne er, igennem de seneste 30 år, begyndt at importere HUNDREDE-TUSINDVIS MUSLIMER til Sverige. Og som bekendt er Assyrerne flygtet fra muslimernes brutale islamisering og overherredømme.

Så nu kan den brutale islamisering og udrydning af de Kristne starte forfra. Denne gang i Skandinavien. Og åbenbart med de svenske politikeres og vælgeres velsignelse.

Sunni-muslimerne er i vækst i Sverige og de har, i meget klare vendinger, lovet, at Sverige skal blive en islamisk nation. Den islamiske erobringsbevægelses medlemmer er ligeglade med om det tager 20 eller 200 år, at islamisere et land. De arbejder støt videre, på både det sociale, det kulturelle, det juridiske og det politiske område, INDTIL de får flertal og kan omdanne den ikke-islamiske nation til en islamisk styret nation.

SIG noget! - Og GØR noget!