BØRN OG ÆLDRE RØVES, TÆSKES OG TVINGES TIL AT KYSSE HERREFOLKETS FØDDER

Politikere – og deres vælgere – har besluttet, at svenske, danske, tyske, hollandske, franske og britiske børn skal være frit bytte for Mellemøstens og Afrikas volds-, voldtægts- og røveri-“kultur”.

De 3 svenske drenge Hector, Alvin og Vilgot slap meget billigt i forhold til de fleste andre. De gik i parken og spillede Pokémon Go, da der pludselig dukkede en ældre dreng op og forlangte at få deres mobiltelefoner.

– “Hvis vi var voksne ville han nok ikke have turdet”, siger Alvin, “men fordi vi er børn føler han sig stor og stærk”.

Det er et stykke tid siden de blev røvet, men de tænker stadig på det.

– “Det er et problem for mig, at gå forbi grupper af unge. Det kan jeg ikke lide”, siger Alvin.

– “Vores forældre siger at de har levet her i 40 år uden at nogen af dem er blevet røvet. Og vi er kun 10 år, men er blevet røvet”.

Gerningsmændene er unge i alderen 13-18 år og de optræder hyppigt i flok. Ofte 5-10 personer eller flere. De er ofte bevæbnede med knive, slagvåben og skydevåben. Der er ofre, der er blevet dræbt under disse voldsomme røverier. Blandt andet en 18-årig ung mand i Göteborg.

Vi føler os ikke trygge her mere,” siger de 3 drenge.

Antallet af gaderøverier mod børn og unge under 18 år er steget eksplosivt siden 2015, fra 1084 anmeldte tilfælde i 2015 til 1896 anmeldte tilfælde i 2018. Det er en stigning på 75 procent.

Kilde: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/rekordmanga-ran-mot-unga

I 2019 er antallet af gaderøverier mod børn og unge under 18 år vurderet til at lande på mere end 2.400 røverier, – altså endnu en særdeles voldsom stigning i forhold til 2018.

OFRENE YDMYGES OG FORNEDRES

“Ofrene de-humaniseres,” skriver Aftonbladet i en artikel fra den 26. november 2019, og beskriver hvordan denne dehumanisering foregår.

De bliver ofte udsat for en helt unødvendig vold, – også efter at de har afleveret alle deres værdier.

Fornedrelsen sker eksempelvis ved at ofrene bliver frarøvet alt deres tøj og efterlades nøgne, blodige og forslåede. I andre tilfælde tvinges de ned på knæ for at kysse gerningsmændenes sko.

Kilde: https://www.aftonbladet.se/…/fornedrar-ranoffer-for-att-hoj…

Jødisk dreng tvunget til at kysse muslimsk drengs fødder, mens muslimen filmer ydmygelsen

ISLAMISK HERREDØMME

Der er tale om magtdemonstrationer og en dominansadfærd betinget af en helt ufattelig afstumpet primitivitet og ondskab, som svensk politi siger, at de aldrig har set i Sverige før.

“Der findes helt klart andre motiver end selve røveriet,” siger Erik Nord der er politichef i Göteborg.

“Det er som om visse personer ikke alene begår røverier for udbyttets skyld, men at de også har andre formål med røverier. Det er en adfærd jeg aldrig har set hos voksne.” siger Erik Nord.

Kilde: https://www.gp.se/…/erik-nord-om-f%C3%B6rnedrande-r%C3%A5ne…

I islamiske skrifter beskrives der i detaljer hvorledes muslimer skal ydmyge ikke-muslimer, indtil ikke-muslimerne bøjer nakken og underkaster sig islamisk herredømme.

SIG noget! - Og GØR noget!