UDLÆNDINGE SKAMFERER OG LEMLÆSTER IRSK DRENG

De er opflasket med løgnene om, at de hvide er de onde og de sorte er de gode stakler.

En HVID irsk teenager blev forleden dag slået, væltet omkuld, sparket og fik ansigt og krop skåret op af indvandrede udlændinge fra syd, mens han stod og ventede på bussen. Videoen er IKKE for sarte sjæle! https://www.bitchute.com/video/rT3vs4gIHT5f/

Igennem århundreder blev HVIDE mødre, fædre, døtre og sønner fra Europa, England, Skotland, Irland, Færøerne og Island, kidnappet, solgt og brutalt mishandlet og misbrugt af muslimske arabere og afrikanere.

Men ingen lærer tør fortælle dine børn sådanne faktuelle sandheder. For så risikerer læreren at blive fyret og anmeldt (- for at afsløre historiske FAKTA).

Og HVEM er det, der fyrer og anmelder lærere for at oplyse eleverne om historiske data omkring de HVIDE slavers herskere og bødler? Det er medlemmerne af Multikulten, der for alt i verden vil opretholde forestillingen om, at de HVIDE er de onde og de SORTE er “staklerne”, således at de kan destruere såkaldte “hvide lande”, som de foragter. Deres mantra er, at de HVIDE er så onde, at de ikke fortjener deres egne lande. De HVIDE fortjener at blive udskiftet, at miste deres folk, deres kultur og deres lande. Mens de SORTE folkeslag og deres lande fortjener at blive beskyttet imod “de onde HVIDE”.

Ofrene for Multikulten er hvide børn og unge, som denne dreng; samt mødre og fædre, der bor i “hvide lande”, styret af politikere, der arbejder intenst for at importere udlændinge – og dermed udskifte “de onde hvide folkeslag.”

SIG noget! - Og GØR noget!