DET MUSLIMERNE SKJULER FOR DIG

“NEJ, det står IKKE i Koranen!” lyder det ofte fra muslimer, der bliver anklaget for fortsat, at forsvare og følge en totalitær, brutal erobringsideologi.

MEN – det de IKKE fortæller dig er, at det står i HADITH!

Og Hadith skjuler muslimerne for dig! For Hadith viser islams SANDE ANSIGT!

HADITH’erne beskriver nemlig Muhammeds opførsel! Og det er denne opførsel hans efterfølgere, ifølge islam, SKAL kopiere! I Koranen står der: “Den der adlyder profeten (Muhammed) adlyder Allah!” (Sura 4:80). Og den der IKKE adlyder Allah, har forladt islam og er dermed dødsdømt!

I HADITH’erne finder vi manualen for hvorledes islams efterfølgere skal terrorisere ikke-muslimer (jøder, kristne, ateister, osv.) for at få dem til at underkaste sig islam; her står der også hvorledes de skal stene folk; hvordan de skal skære hænder, fødder og hoveder af;  osv. osv. I Hadithen Bukhari 82:103 står der, at da Ali stenede en kvinde sagde han: “Jeg stenede hende ifølge profetens (Muhammeds) tradition!”

Koranen befaler hele 91 gange, at muslimerne skal imitere Muhammeds opførsel. Og for at finde ud af hvorledes Muhammed opførte sig må man læse Hadith’erne!

SIG noget! - Og GØR noget!