TUSINDVIS AF BURMAS BUDDHISTER VOLDTAGET OG MYRDET AF MUSLIMER

Men det fortæller Medierne dig ikke!

Muslimer udgør ca. 10 % af Burmas befolkning. De er migranter – dvs. at de er flyttet ind i landet.

Dagligt hører og ser vi i medierne, at muslimer jages ud af landet eller myrdes af buddhister. Medierne får det til at lyde, som om buddhisterne er frygteligt onde mennesker, der, ud af det blå, har kastet sig over uskyldige muslimer.

Men sandheden er (igen-igen) en helt anden end den du får igennem medierne.

TRUSLER, VOLD, VOLDTÆGTER, OVERFALD OG DRAB
I Europa er muslimer også (endnu) en minoritet. Men os, der har oplevet deres trusler, vold, voldtægter og overgreb, kan ikke bruge undskyldningen “Jamen de er jo bare en minoritet” til noget som helst.

Igennem årtier har burmeserne oplevet det samme som europæerne oplever nu. Muslimernes trusler, krav, overfald, voldtægter og drab. Det samme oplever alle folkeslag, der lader muslimer flytte ind i deres lande (Tag ikke vore udtalelser for gode varer. CHECK SELV de lettilgængelige historiske FAKTA!).

Dét, der brugte den sidste dråbe af de burmesiske buddhisters tålmodighed, var da en af deres døtre blev brutalt voldtaget af 2 – 3 muslimer. Derefter begyndte burmeserne at jage muslimerne ud af deres land igen.

En Buddhistisk munk fortæller, at burmeserne sammenligner muslimer med fisken, der på engelsk hedder “African Carp”. Denne fisk formerer sig lynhurtigt, er voldelig og æder både af sine egne og andre fiskearter. Han siger, at burmeserne har lidt meget siden muslimerne flyttede ind i deres land; bl.a. knivoverfald, vold, voldtægter, overfald på soldater og borgerkrigslignende tilstande.

Al denne muslimske vold skete dengang burmeserne stadigt forsøgte at være fredelige og overbærende. Men venligheden og tolerancen stoppede ikke de muslimske trusler, overfald og mord. “De fortsatte truslerne og angrebene – lige som voldelige erobrere!” siger munken.

Disse trusler og overgreb mod eget folk har ført til, at buddhistiske munke, som verden ellers ser, som noget af det mest fredelige der findes, er begyndt at gå til modangreb.

DET 1400 ÅR LANGE MUSLIMSKE EROBRINGSTOGT
Muslimerne i Burma stod også bag et oprør der varede fra 1947 – 1961. Efter at oprøret var slået ned, dannede muslimerne terror-grupperinger, der uophørligt angreb både folket og sikkerhedsstyrkerne.

På nettet kan du finde de mest uudholdelig billeder af buddhistiske børns og forældres lemlæstede kroppe, voldtaget, skamferet og med afskårne hoveder! Præcis som vi ser alle andre steder, hvor det islamiske erobrings-togt er nået til Trin 2 (Trin 1: er selve indvandringen og etableringen af islamiske enklaver / ghettoer, som den oprindelige befolkning så bliver jaget / terroriseret ud af).

De seneste angreb, som muslimerne i Burma står bag, er fra 25. august 2017, hvor 150 muslimer angreb 24 politistationer og en militær-base, på en gang, – OG MYRDEDE 71 BURMESERE!

Det der sker i Burma er, at burmeserne desperat forsvarer deres folk, deres kultur, deres religion og deres land imod muslimers velkendte Erobrings-Mission, hvor bid for bid af et land bliver omdannet til muslimske enklaver, styret af muslimer – og til stadighed udvidet. JUST som vi også ser i ALLE andre dele af verden, hvor de muslimske erobrere marcherer ind i land efter land og splitter og opløser folkeslag efter folkeslag. Således erobrede muslimerne også hele Mellemøsten.

Muslimer har ALTID nægtet at leve i fred. Hvis du kigger på de “freds”-traktater muslimer har bedt om gennem tiderne, kan du se, at de alene har bedt om dem, som følge af, at de har følt sig i mindretal og derfor ikke stærke nok til at overtage den by eller det land de har udset sig som deres næste erobrings-mål. Så snart de har samlet folk nok, går de til angreb på den oprindelige befolkning.

Vi europæere, der står i samme desperate situation som burmeserne, burde gøre alt vi kunne for at hjælpe burmeserne med at generobre de besatte territorier og genetablere sikkerheden og trygheden i deres land.

Når du hører eller læser det medierne serverer for dig kan du tydeligt se, at de har ÉT eneste formål – og det er, at få dig til at synes det er “synd for muslimerne”. Medierne serverer NØJAGTIGT de samme løgne for dig, som de serverede dengang serberne brutalt og blodigt blev etnisk udrenset fra deres serbiske landsdel, – Kosovo.

De kristne serbere begik den TRAGISKE fejl, at de gav muslimerne lov til at vandre ind i og bosætte sig i Kosovo. Se hvor mange blodbade det har ført til.

Buddhisterne i Burma begik den TRAGISKE fejl, at de gav muslimerne lov til at vandre ind i og bosætte sig i Burma.  Se hvor mange blodbade det har ført til.

Inderne begik den TRAGISKE fejl, at de gav muslimerne lov til at vandre ind i og bosætte sig i Indien.  Se hvor mange blodbade det har ført til.

De kristne ægyptere begik den TRAGISKE fejl, at de gav muslimerne lov til at vandre ind i og bosætte sig i Ægypten.  Se hvor mange blodbade det har ført til.

De kristne syrere begik den TRAGISKE fejl, at de gav muslimerne lov til at vandre ind og bosætte sig i Syrien.  Se hvor mange blodbade det har ført til.

De kristne irakere begik den TRAGISKE fejl, at de gav muslimerne lov til at vandre ind og bosætte sig i Irak.  Se hvor mange blodbade det har ført til.

De kristne tyrkere begik den TRAGISKE fejl, at de gav muslimerne lov til at vandre ind og bosætte sig i Tyrkiet.  Se hvor mange blodbade det har ført til.

Havde disse folkeslag LÆRT af historien og prompte jaget muslimerne ud af deres lande igen, kunne vi have undgået de grusomme blodbade, der overalt i verden følger i kølvandet på muslimsk indvandring.

VI VIL BEDE DIG GÅ IND PÅ GOOGLE OG SØGE PÅ FØLGENDE:
“BARE NAKED ISLAM: Muslims in the South are slaughtering Buddhists in order to ethnically cleanse the area”.

Så vil du forstå, hvorfor buddhisterne kæmper for deres liv og deres folks og lands overlevelse. Nøjagtig som serberne og utallige andre folkeslag har gjort, hver gang muslimer er marcheret ind i deres lande.

Vil du være med til at redde DIT folk og DIT land – før det er for sent? Så meld dig hos FolkeVærnet.

5 Comments Tilføj dine

  1. Anonym siger:

    “Tissemand”! altså..

    Like

  2. Anonym siger:

    Why all the Muslim population have to pay for the crime of some rapists-murderers! It is the most ignorant way to solve a problem. You have to find the criminals and punish them! It is totally unacceptable to punish to a whole ethnic group!!!

    Like

  3. Tor Ketil Krokmyrdal siger:

    Muslimer er ikke en etnisitet, det er ideologi. en krigersk ideologi.

    Like

  4. Morten siger:

    Hvis budskabet skal sælges er det bydende nødvendigt at det også er korrekt. Det er ikke korrekt at Tyrkerne engang var kristne. Så vidt jeg ved var de allerede muslimer dengang de erobrede det kristne Byzantium med militær magt.

    Like

SIG noget! - Og GØR noget!